Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Λαμία - ΑΕΛ (23η αγωνιστική)

Την Λαμία αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Σάββατο (08/02) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που δίνουν μάχη για να μπουν στην εξάδα. Βάση της βαθμολογικής κατάστασης η ομάδα που θα ηττηθεί σήμερα πιθανόν θα αποχαιρετήσει και το όνειρο ενώ ο βαθμός δεν θα αρέσει σε καμία ομάδα.

Η ΑΕΛ έρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ ενώ η Λαμία ηττήθηκε στον Βόλο με 1-0 απέναντι στην τοπική ομάδα ενώ μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε για το κύπελλο και ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Ολυμπιακό.

Στο αγώνα του πρώτου γύρου στην Λάρισα η Λαμία είχε περάσει από το AEL FC ARENA με το εκκωφαντικό 0-3.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Νάγκυ, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Ηλιάδης, Μάρκοβιτς, Μπέρτος, Μούζεκ, Καρανίκας, Μπάλλας, Σεσέροβιτς, Κάτσε, Νούνιτς, Αλί Γκαζάλ, Παπάζογλου, Τόρζε, Πινακάς, Ουάρντα και Βινίσιους.

Η αποστολή της Λαμίας:
Κάχριμαν, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Μπιανκόνι, Τιρόνε, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Σασί και Βιγιάλμπα.

Προϊστορία:
Δώδεκα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια οι δύο ομάδες στην έδρα της ομάδας από την Φθιώτιδα.

Η ΑΕΛ έχει επικρατήσει σε τέσσερις αναμετρήσεις και έχει χάσει οκτώ φορές.

Διαιτητής:
Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος θα σφυρίξει τελικώς την αναμέτρηση καθώς αντικατέστησε τον Τάσο Παπαπέτρου που είχε οριστεί αρχικά να διευθύνει το παιχνίδι.

Βοηθοί του, θα είναι οι Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και ο Χασάν Κούλα (Ξάνθης), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) και παρατηρητής ο Μανώλης Ταπαντζάς από την ΕΠΣ Θράκης. Στο VAR, διαιτητής ορίστηκε ο Θανάσης Σέζος από το Κιλκίς και AVAR, ο Μιχάλης Παπαδάκης από την Ένωση Ηρακλείου.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ SPORTS HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου