Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Δικαίως εκτός play off η ΑΕΛ (pics)

Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει με τα play off και τα play out να απομένουν ωστόσο η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχει ολοκληρωθεί εδώ και 1,5 μήνα με την ΑΕΛ μετά από 26 αγωνιστικές να συγκεντρώνει 30 βαθμούς στο σύνολο.

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στα στατιστικά στοιχεία αυτών των 26 αγωνιστικών για να επιβεβαιώσουμε την πτώση που είχε η ΑΕΛ στον δεύτερο γύρο με σκοπό να μείνει εκτός εξάδας και ευρωπαϊκού εισιτήριου.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το πρωτάθλημα και έφτασε να διεκδικεί μέχρι και την 3η θέση λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Οι «βυσσινί» σε 13 αγωνίστηκες κέρδισαν 5 φορές ηττήθηκαν 4 ενώ 4 φορές ήρθαν ισόπαλοι με αποτέλεσμα η ομάδα να τελειώσει τον πρώτο γύρο στην 5η θέση


Η καθοδική πορεία ξεκίνησε στο δεύτερο γύρο και μετά την διακοπή των Χριστουγέννων όπου οι τιμωρίες, οι τραυματισμοί αλλα και οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ δεν βοήθησαν την ΑΕΛ να πετύχει τον στόχο της.

Η ΑΕΛ ήταν η 3η χειρότερη ομάδα στο δεύτερο μισό καθώς κατάφερε να κερδίσει μόλις δύο φορές. Τον Πανιώνιο στο τελευταίο παιχνίδι του 2019 και τον Αστέρα Τρίπολης στο τελευταίο έως τώρα παιχνίδι για το 2020. Ηττήθηκε 6 φορές και ήρθε ισόπαλη 5. Απολογισμός που σίγουρα δεν ήταν αρκετός για να μπει η ομάδα στα play off και δικαίως έμεινε εκτός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου