Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ (1η αγωνιστική - 20:30)

Ημέρα πρεμιέρας η σημερινή για την ΑΕΛ που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην άδεια λόγω covid-19 Τούμπα.

Πρόκειται σίγουρα για ένα δύσκολο ξεκίνημα καθώς ο ΠΑΟΚ είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο ωστόσο υπάρχει και ένα κύμα αισιοδοξίας στους «βυσσινί» μετά τα θετικά δείγματα που έδειξε η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Νάγκυ, Μπάγιτς, Ντουρμισάι, Αλί Γκαζάλ, Γλυνός, Γρηγορόπουλος, Χαλάτσης, Ηλιάδης, Μαϊδανός, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτος, Μούζεκ, Πινακάς, Πλατέλλας, Σεσέροβιτς, Σπαρβ, Στελιάνο, Τόρζε, Τρούγιτς, Ζαχαράκης και Ζίζιτς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Α.Ζίβκοβιτς, Ζαμπά, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης, και Κούτσιας.

Προϊστορία:
Τριάντα τέσσερις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΛ, σ' όλες τις διοργανώσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

Τους «ασπρόμαυρους» ευνοεί η προϊστορία στα παιχνίδια με την ΑΕΛ, όταν είναι γηπεδούχοι, καθώς έχουν 25 νίκες, οι «βυσσινί» μετρούν μόλις 2 νίκες, ενώ 7 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. 

Διαιτητής:
Ο Τσαγκαράκης ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση με βοηθούς του τους Σινιοράκη και Σπυρόπουλο, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ζαμπάλας.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Τζοβάρας με AVAR τον Μεϊντάνα.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 20:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD, ενώ λίγο πριν την έναρξη θα δοθεί λίνκ από εμάς για την ζωντανή ενημέρωση λεπτό προς λεπτό της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου