Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Βαριά εντός έδρας ήττα για την ΑΕΛ, 0-3 από τον Άρη!

Βαριά εντός έδρας ήττα από τον Άρη δέχτηκε η ΑΕΛ στο Αλκαζάρ στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε για την 6η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Η ΑΕΛ όντας επιρρεπείς στα αμυντικά λάθη αντίκρισε την μπάλα να καταλήγει τέσσερεις φορές στα δίχτυα του Νάγκι με το ένα τέρμα που πέτυχε ο Ματέο Γκαρσία για το 0-2 να ακυρώνεται ως οφσάιντ μετα από έλεγχο του VAR.

Ο Άρης που θα έλεγε κανείς πως ήταν ίσως  πιο ακίνδυνος από κάθε άλλο παιχνίδι που έχει δώσει έως τώρα στο πρωτάθλημα επικράτησε με 0-3 καθώς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την κακή αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ.

Οι «βυσσινί» στην επίθεση για ακόμα ένα παιχνίδι δεν φάνηκαν ιδιαίτερα με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους.

Οι ευκαιρίες στις οποίες θα μπορούσε η ΑΕΛ να προηγηθεί ήταν το παραλίγο σουτ του Ντουρμισάι από την μεγάλη περιοχή που βρήκε αέρα και όχι την μπάλα όπως επίσης και το γύρισμα του Πλατέλλα με τον Τρούγιτς να μην φτάνει εγκαίρως στην πορεία της μπάλας.

Ο Φίλιπ απείλησε δύο φορές με μακρινά σουτ, ενώ πρόβλημα στον Άρη πήγε να δημιουργήσει και ο Τρούγιτς με το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής να καταλήγει κόρνερ ύστερα από παρέμβαση του Σιαμπάνη με το πόδι.

Ο αγώνας είχε πολύ ένταση και εκτός των τεσσάρων γραμμών και αιτία ήταν τα διαιτητικά λάθη του διαιτητή Καραντώνη εκατέρωθεν. Μάλιστα από την ΑΕΛ αποβλήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας και συνεργάτης του Γιάννη Τάτση.

Η ΑΕΛ όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στην επιστροφή της στο Αλκαζάρ αλλά αντίκρισε μια βαριά ήττα που σίγουρα πρέπει να προβληματίσει όλους γύρω από το περιβάλλον της ομάδας.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης (53' Ηλιάδης), Σπαρβ (81' Γλυνός), Φιλίπ, Ντουρμισάι, Πλατέλλας (53' Πινακάς), Μούζεκ, Ζίζιτς, Μπέρτος, Τρούγιτς, Κωστή (53' Τόρζε).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Γκάνεα, Δεληζήσης, Ροζ, Σάκιτς, Ματίγια, Σάσα (69' Κάτσε), Μπερτόγλιο (69' Σίλβα), Γκάμα (77' Μαντσίνι), Γκαρσία (90' Μπαγκαλιάνης), Μάνος (77' Λόπεθ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου