Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

«Πλοίο βυθισμένο» μοιάζει η ΑΕΛ, νέα ήττα από τον ΟΦΗ!

Νέα ήττα αυτή την φορά από τον ΟΦΗ γνώρισε η ΑΕΛ μέσα στην έδρα της, στο Στάδιο Αλκαζάρ και για ακόμα ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να γευτεί την χαρά της νίκης μέσα στη Λάρισα.

Είχαμε πει για την κρισιμότητα του αγώνα και όταν ένας κρίσιμος αγώνας χάνεται είναι αυτονόητο ότι χάνονται και κρίσιμοι βαθμοί και τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα πιο πολύ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα πολύ κακό ημίχρονο από πλευράς θεάματος με πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή και ελάχιστες επιθετικές προσπάθειες από τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος είδαμε να ανεβαίνει η ένταση του αγώνα καθώς ο χρόνος περνούσε και οι δύο ομάδες ήθελαν το γκολ. Ένα γκολ το οποίο ήρθε με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα στο Αλκαζάρ όταν από εκτέλεση φάουλ του Σαρδινέρο από τα αριστερά ο Σπάρβ στην προσπάθεια του να διώξει τον κίνδυνο έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του. 

Από εκεί και πέρα δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο από τις δύο πλευρές. Η ΑΕΛ παρόλο που ήθελε το γκολ της ισοφάρισης δημιουργούσε με πολύ μεγάλη δυσκολία ευκαιρίες στην εστία του Σωτηρίου.

Ο ΟΦΗ είχε το πάνω χέρι στο παιχνίδι, είχε την διαχείριση του ματς και αυτό τον βοήθησε να πάρει χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα μια εκτός έδρας νίκη. Η ΑΕΛ όπως σε κάθε παιχνίδι διαβάζεται πολύ εύκολα από τον αντίπαλο και βγαίνει γρήγορα «νοκ άουτ» από το ματς.

Σήμερα, χάθηκαν σημαντικοί βαθμοί στην μάχη των «βυσσινί» να αποφύγουν τα χειρότερα και πλέον τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα για το μέλλον.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φίλιπ, Μιλοσάβλιεβιτς (80’ Ζαχαράκης), Ντουρμισάι (57’ Γιουνές), Πλατέλλας, Ζίζιτς, Πινακάς (57’ Τρούγιτς), Μπέρτος (63’ Γλυνός).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Λυμπεράκης (86’ Κοροβέσης), Γιαννούλης, Διαμαντής, Βούρος, Ουές, Μεγιάδο, Στάικος, Μπαλογιάννης (78’ Γιάννου), Στάρτζεον (90+3’ Γρίβας), Σαρδινέρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου