Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Θύρα 1: «Ζητάμε την άμεση αποχώρηση του μεγαλομέτοχου από την Λάρισα»

Ανακοίνωση από την Θύρα 1:

Για αρχή, πριν ξεκινήσουμε να γράφουμε την ανακοίνωση με την οποία ζητάμε την άμεση αποχώρηση του μεγαλομετόχου της παε από την Λάρισα, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο της ΑΕΛ, οργανωμένο και μη. Τον λαό που εδώ και σχεδόν 6 χρόνια ταλαιπωρείται από ένα ιδιοκτησιακό καθεστώς το οποίο έχει ξεφτιλίσει την ιστορία της Ομάδας. Όχι, οι πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της ΑΕΛ δεν είναι η δεκαετία 1996-2005 που για 10 χρόνια γύρισε όλα τα χωριά της Ελλάδας, ούτε το 2003 που έφτασε μια ανάσα από την Δ’ Εθνική, ούτε η πτώση στη Γ’ Εθνική το 2013 και η επιστροφή στο Αλκαζάρ. Γιατί σε αυτά τα χρόνια η ΑΕΛ δεν έγινε το μαγαζάκι κανενός πρεζέμπορα από τον πειραιά, δεν έγινε ποτέ η αφορμή δημοσιότητας για κανέναν πρόεδρο που ζει για να βγαίνει σε εκπομπές και κανάλια και να κάνει 30 προσωπικές δηλώσεις τη βδομάδα από το σάιτ της παε.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στη σημερινή μέρα που η ΑΕΛ αγωνίζεται στο άδειο Αλκαζάρ και βρίσκεται μια ανάσα από τη Β’ Εθνική, ενώ στο γήπεδο που χτίστηκε με τις υπογραφές και τον αγώνα του λαού της αγωνίζεται μια συνοικιακή ομαδούλα της πόλης. Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την Γήπεδο Λάρισας Α.Ε. σκέφτεται να κάνει νεροτσουλήθρες και πισίνες το παλάτι της ΑΕΛ, ενώ η δημοτική αρχή της πόλης αδυνατεί να καταλάβει ότι η ΑΕΛ είναι η ψυχή και η ιστορία της Λάρισας.

Η υπομονή έφτασε στα όρια της, η ανοχή μας απέναντι σε όλες αυτές τις τραγελαφικές καταστάσεις ήταν αρκετή και πλέον δεν υπάρχει άλλος χρόνος για κανέναν σας. Θα μας βρείτε απέναντί σας. Η ΑΕΛ είναι όλη η ζωή μας, δεν μπορείτε να παίξετε άλλα παιχνίδια με το όνομα και την ιστορία της και πρέπει πλέον να σας το αποδείξουμε έμπρακτα γιατί δεν έχετε καταλάβει που βρίσκεστε. Εκ μέρους ΟΛΟΥ του οργανωμένου οπαδικού κινήματος της ΑΕΛ ζητάμε την άμεση αποχώρηση του μεγαλομέτοχου από την Λάρισα. Ο χρόνος σου τελείωσε, δεν σε γουστάρει κανένας στη Λάρισα και δεν έχεις καμία θέση πλέον στην πόλη μας. Πούλα τις μετοχές σου ή μεταβίβασέ τες στην Ερασιτεχνική και εξαφανίσου. Και ευχόμαστε ολόψυχα η ΑΕΛ να είναι η τελευταία ομάδα που ασχολείσαι επαγγελματικά μιας και η ζημιά που έχεις κάνει σε όποιον σύλλογο έχεις εμπλακεί έχει αποδειχτεί ανεπανόρθωτη. Η Ερασιτεχνική σου ζητάει εδώ και μήνες να παρουσιάσεις δημόσια τα οικονομικά στοιχεία της παε. Τα χρέη που έχεις δημιουργήσει είναι τεράστια και πλέον το καταλαβαίνει όλη η Ελλάδα αφού οι προσφυγές από πρώην παίκτες έρχονται η μία μετά την άλλη. Αυτό που δεν ξέρει όλη η Ελλάδα είναι ότι οι παίκτες δεν έχουν λεφτά ούτε για βενζίνη και εσύ στη Λάρισα δεν πλήρωνες ούτε τους καφέδες που έπινες. Δεν ξέρουν ότι αφήνεις παίκτες απλήρωτους και όταν σου ζητάνε τα δεδουλευμένα τους εσύ τους χαστουκίζεις και λύνεις τα συμβόλαιά τους. Μας κούρασες, δεν γουστάρουμε να βλέπουμε την ΑΕΛ να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, για την οποία είσαι ο μοναδικός υπαίτιος.

Ταυτόχρονα χθες είδαμε την ομάδα της Φιλιππούπολης να αγωνίζεται στο Αρένα και το έμβλημα της ΑΕΛ να έχει καλυφθεί από κάτι λευκούς μουσαμάδες. Έχετε καταλάβει σε ποιο γήπεδο παίζετε; Έχετε καταλάβει ότι η θέση της ομάδας σας είναι στη γειτονιά της και μόνο εκεί; Προφανώς και δεν τίθεται κανένα θέμα σύγκρισης των 2 ομάδων και το γεγονός ότι παίζετε στο παλάτι της ΑΕΛ είναι αποτέλεσμα της αποτυχίας του μεγαλομέτοχού της να διαχειριστεί το μέγεθος αυτού του συλλόγου, το οποίο είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από το ύψος του. Και το πιο τραγικό κομμάτι της υπόθεσης είναι πως νομίζει ότι το όνομα, το έμβλημα και τα χρώματα της ΑΕΛ, καθώς και τα δικαιώματα χρήσης τους ανήκουν σε αυτόν και μπορεί να στέλνει εξώδικα σε όποιον θέλει και όποτε γουστάρει. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Τράπεζα Πειραιώς έσβησε τα χρέη του ιδιοκτήτη της Γήπεδο Λάρισας Α.Ε. και εκείνος σκέφτεται να εκμεταλλευτεί το παλάτι μας βάζοντας πισίνες στους χώρους του, χωρίς να ρωτήσει κανέναν και χωρίς να σκεφτεί το βάρος που έχουν αυτές οι κινήσεις για το κύρος της Ομάδας. Το γήπεδο αυτό χτίστηκε για την ΑΕΛ, δεν είναι ούτε καζίνο ούτε ξενοδοχείο για να κάνεις ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι.

Θέλουμε να σας προειδοποιήσουμε ΟΛΟΥΣ ότι από σήμερα θα μας βρείτε απέναντί σας, ενωμένους και πιο δυνατούς από ποτέ. Μην τολμήσετε να κάνετε άλλες γκάφες, η υπομονή μας εξαντλήθηκε και πλέον θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να προστατέψουμε την Ομάδα μας από τα καραγκιοζιλίκια σας.

ΘΥΡΑ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου