Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

«Κόλλησαν» στο μηδέν ΑΕΛ και Βόλος, αισιοδοξία με τις νέες προσθήκες!

Λευκή ισοπαλία (0-0) στο Αλκαζάρ ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Βόλο ΝΠΣ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Οι δύο ομάδες είχαν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος και τους γηπεδούχους να ανεβάζουν ρυθμό στο δεύτερο λόγω της εισόδου των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε γκολ αλλά είχε μεγάλη ένταση και πολύ καλό ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω - κάτω στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Gianluca Festa βλέποντας ότι η αρχική σύνθεση του δεν απέδιδε καρπούς με την έναρξη του β' μέρους πέρασε στον αγωνιστικό χώρο Jusino, Ben-Hatira και Καρανίκα, ενώ λίγο αργότερα ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΛ έκανε και ο Moukandjo.

Οι νέες προσθήκες που αγωνίστηκαν άλλαξαν άρδην την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΛ που έγινε πιο επιθετική, πρόσθεσε ποιότητα και κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα.

Ωστόσο την μεγάλη ευκαιρία στο ματς την είχε ο Βόλος στο 84' όπου ο πρώτος σκόρερ Δουβίκας νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Μπάγιτς που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στη Λάρισα.

Στον αγώνα πάντως δεν έλειψε και η ένταση καθώς μια απόφαση του διαιτητή Διαμαντόπουλου ήταν αρκετή να εξοργίσει τον Αλέξη Κούγια που κατέβηκε από την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ είδε την κόκκινη κάρτα από τον ρεφερι και αποχώρησε.

Το 0-0 σίγουρα δεν αφήνει ικανοποιημένη την ΑΕΛ που ήθελε το τρίποντο για να φύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας ωστόσο οι μεταγραφές δίνουν μια αίσθηση αισιοδοξίας για την συνέχεια.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Μπάγιτς, Μιχαήλ (46' Καρανίκας), Τσόσιτς (46' Χουσίνο), Ζίζιτς, Μπέρος, Κολομπίνο, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Ακούνια (88' Τρούγιτς), Πινακάς (46' Μπεν Χατίρα), Ντουρμισάι (63' Μουκάντζο)

Βόλος ΝΠΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο, Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Ρενάτο Σάντος (57' Περέα), Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου