Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Μπαράζ ανανεώσεων στην ΑΕΛ ενόψει της νέας σεζόν!

Η πρώτη νίκη της ΑΕΛ στα play out ήρθε και η ομάδα έχει μπει για τα καλά στο κυνήγι της παραμονής, που διεκδικεί πλέον με αξιώσεις μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα με Παναιτωλικό, ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης.

Ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και στο μυαλό όλων υπάρχει πως η ομάδα θα αγωνίζεται στην Super League 1.

Πρόθεση του Αλέξη Κούγια είναι να προχωρήσει άμεσα σε ανανεώσεις συμβολαίων και μαζί με τον Μάρκο Νούνιτς, άλλα τέσσερα νεαρά παιδιά είναι έτοιμα να υπογράψουν. Πρόκειται για τους Θεοχάρη Ηλιάδη, Στέφανο Σουλούκο, Αλέξανδρο Χαλάτση και για το «λαμπρό αστέρι των βυσσινί» Δημήτρη Πινακά που θα του προταθεί ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2025 με αύξηση αποδοχών κατά 40% την σεζόν 2024-25.

Με τις παραπάνω κινήσεις, η διοίκηση των «βυσσινί» θέλει να δείξει πως εμπιστεύεται το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και ειδικά τους νεαρούς Έλληνες.

Όσον αφορά τον Ματίας Ακούνια, που ήδη αρχίζουν να ηχούν μεταγραφικές «σειρήνες», ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε πως έχει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα και δεν θα αποχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου