Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Σε ρυθμούς Απόλλωνα η ΑΕΛ, σκάουτινγκ από Φυντάνη, Κούγια και Παπαδόπουλο

Από σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ κινείται σε ρυθμούς Απόλλωνα Λάρισας, καθώς την ερχόμενη Κυριακή στο Αλκαζάρ στις 15:00 θα αντιμετωπίσει τη συμπολίτισσα ομάδα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης βρέθηκε την Κυριακή (07/11) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση της λαρισινής ομάδας με τα Τρίκαλα (3-3) και το πρώτο που διαπίστωσε ήταν το επιθετικό παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας που δεν σταμάτησε ούτε όταν προηγήθηκε με 3-1.

Παράλληλα είδε ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές σε σχέση με την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας που η ΑΕΛ αντιμετώπισε και κέρδισε με 3-0 για το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς θα παίξουν οι: Βίγια, Κουζού, ενώ δεν είχε ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Κανούλας.

Αυτό που έλεγε χθες στην «Ελευθερία» ο Φυντάνης ήταν ότι είτε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είτε με τον Ολυμπιακό, είτε με τον Απόλλωνα Λάρισας, η ΑΕΛ θα παίζει με το ίδιο σκεπτικό…

Ο προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπαντιμπανγκά που είναι τραυματίας, αλλά και τον Ομάρ που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Κένυας, κάτι που είναι τιμητικό για τους «βυσσινί», αλλά σίγουρα τον χρειάζονταν στην αριστερή πλευρά.


ΣΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Στο μεταξύ χθες ο γυμναστής αποθεραπείας της ομάδας Κυριάκος Παπαδόπουλος πήγε στην Κατερίνη και παρακολούθησε την αναμέτρηση Πιερικού-Ξάνθης, ώστε να έχει μια πλήρη εικόνα για τους δύο αντιπάλους.

Στο μεταξύ στη Λιβαδειά βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας, όπου είδε την αναμέτρηση Λεβαδειακού-Αστέρα Βλαχιώτη.


ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ

Δύο παίκτες από σήμερα θα βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού Ηλία Φυντάνη και αυτοί είναι οι Γαρουφαλιάς και Ταχάρ που αποθεραπεύτηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου