Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Νικηφόρα πρεμιέρα για την ΑΕΛ στην Super League 2

Την νίκη με 2-0 πέτυχε η ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, στην δική της πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Super League 2, επικρατώντας του συντοπίτη Απόλλωνα Λάρισας.

Η ΑΕΛ που στο πρώτο μέρος ήταν ανώτερη προηγήθηκε με τον Όγκμποε στο 16'.

Μάλιστα οι «βυσσινί» πριν την ανάπαυλα είχαν και δοκάρι από τον ίδιο παίκτη που έπιασε κεφαλιά «ψαράκι» αλλά για λίγο δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ έμεινε πίσω, ο Απόλλωνας κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και για ένα εύλογο χρονικό διάστημα (περίπου 30 λεπτά) η ομάδα του Ηλία Φυντάνη δυσκολευόταν να κρατήσει μπάλα.

Από την πλευρά του ο Απόλλωνας δεν απείλησε ιδιαίτερα πέρα από μια γυριστή κεφάλια στο 85', στο ύψος της μικρής περιοχής των γηπεδούχων όπου η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στην αμέσως επόμενη φάση η ΑΕΛ πίεσε ψηλά, «έκλεψε» την μπάλα και με μια όμορφη κάθετη ο Γλυνός ήρθε αντιμέτωπος με τον Μάντζαρη σε τετ α τετ όπου τον κέρδισε για το 2-0.

Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι δεν έλειψε και η ένταση στις εξέδρες του Αλκαζάρ μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και ανθρώπων της ομάδας του Απόλλωνα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕΛ την ερχόμενη εβδομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό Β'.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Θ. Παπαγεωργίου (75′ Μαϊδανός), Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Μαυριάς (67′ Ταχάρ), Συμελίδης, Νικολιάς (39′ λ.τρ. Ακούνια), Όγκμποε (75′ Γλυνός).

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Στράτσια): Μάντζαρης, Καρρίκι, Λίταινας, Σκούπρα, Χατζής, Γιαννίτσης, Κοζού, Βίλα (82′ Νούσιος), Παναγιώτου, Καλούσης (67′Λουκάς), Σούλτσε (62′ Μπαλογιάννης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου