Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την ΑΕΛ, νίκησε και τον Ολυμπιακό Β'

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η ΑΕΛ απέναντι στον Ολυμπιακό Β' στο Στάδιο Αλκαζάρ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι «βυυσινί» ύστερα από μια μεγάλη προσπάθεια σε ολόκληρο το 90λεπτο κατάφεραν και βγήκαν νικητές από μια αναμέτρηση με αρκετή ένταση ιδιαίτερα προς το φινάλε.

Το σκορ άνοιξε ο Γκάμπριελ Ραμίρεζ στο 20'. Ο Αργεντινός πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της ΑΕΛ σε μια καλή παρουσία για τον ίδιο.

Το 2-0 έκανε ο Θανάσης Παπαγεωργίου στο 54' με κεφαλιά από κοντινή απόσταση για να μειώσει σε 2-1 ο Ολυμπιακός Β' από την άσπρη βούλα με τον Βοΐλη στο 79' σε μια φάση όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για το κατά πόσο υπήρξε παράβαση εντός περιοχής.

Το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την ΑΕΛ προς το τέλος να σπαταλάει σημαντικές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» την αναμέτρηση.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της ΑΕΛ και του Παναγιώτη Γκουτσίδη που μετρά σε 10 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας 8 νίκες και 2 ισοπαλίες χωρίς να έχει ηττηθεί έως τώρα.

Η θεσσαλική ομάδα παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την Βέροια που το δικό της παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου αναβλήθηκε.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Γκοτζαμανίδης, Θεολόγου, Ομάρ, Θ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο (60' Κ. Παπαγεωργίου), Ραμίρεζ (80' Μιλτιάδης), Μαυριάς, Νικολιάς (80' Γιάκος), Όγκμποε (71' Τσουμάνης).

Ολυμπιακός Πειραιώς Β' (Καβαλιέρης): Νίκας, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Νίκολιτς (59' Κλίτσα), Ντόι (46' Αλμασάρι), Ξενιτίδης (76' Πινακάς), Ντάμπο, Αλκαχτάνι (59' Μαρίνος), Λιάτσος (76' Τσέλιος), Βοΐλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου