Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Ξεκάθαρη η διαφωνία του Ακούνια: «Θέλω να βάλω ένα τέλος σε αυτά τα ψέματα»

Προφανώς ο Ακούνια πληροφορηθήκε την ανακοίνωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγια και δίνει εκ νέου μέσω sosial media την απάντησή του.

Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Η μετάφραση:

Διαβάζω πράγματα τα οποία δεν είναι αλήθεια. Όμως θέλω να βάλω ένα τέλος σε αυτά τα ψέματα που λένε για μένα. Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι όταν δε σε χρειάζονται, θα μιλήσουν με κακό τρόπο για σένα!

Και αυτό είναι που συμβαίνει, εγώ υπερασπίστηκα τα δικαιώματα μου και τα δικαιώματα των συναδέλφων μου και το σεβασμό που μία μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΛ θα έπρεπε να έχει, πάντα αυτό υπερασπίζομαι Και κάποιοι άνθρωποι ενοχλήθηκαν από αυτό και γι’ αυτό προσπαθούν να πουν ότι υπήρχανε πειθαρχικά προβλήματα.

Εν συντομία φεύγω με την αγάπη των συναδέλφων μου, του προπονητικού προσωπικού, του ιατρικού προσωπικού, των επιμελητών γηπέδου, των οδηγών και των Οπαδών που δεν έχουν σταματήσει να μου γράφουν και να μήπως τσιρίζουν όλο αυτό τον καιρό.

Φεύγω με το κεφάλι ψηλά γιατί μπορώ να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια, άλλοι άνθρωποι που δεν ξέρω, μου έμαθαν σαν παιδί να υπερασπίζομαι ότι είναι δικό μου και την αλήθεια.

Και τέλος ευχαριστώ πάρα πολύ την ΑΕΛ, για λίγους ανθρώπους δεν θα αλλάξω την γνώμη μου και την αγάπη μου για την ΑΕΛ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου