Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Μόλις η δεύτερη ήττα και αντίο στην άνοδο

Αντίο άνοδο. Την δεύτερη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η ΑΕΛ στην Ξάνθη για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ΑΕΛ που ηττήθηκε για πρώτη φορά απέναντι στον Ολυμπιακό Β' στο Ρέντη τον Νοέμβριο του 2021, σήμερα δέχθηκε ένα σκληρό μάθημα από την - εδώ και καιρό - εκτός στόχου Ξάνθη καθώς φεύγει από την Θράκη χωρίς βαθμό και με ήττα 2-0.

Οι «βυσσινί» ήταν κατώτεροι των προσδοκιών, δεν κυνήγησαν και συνεπώς δεν πήραν τίποτα από το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλά διαβασμένη Ξάνθη που δεν άφησε την ΑΕΛ να φτάσει με αξιώσεις στην εστία της με εξαίρεση ένα τετ α τετ του Όγκμποε που δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Τα γκολ για τους Ακρίτες πέτυχαν οι Βιθέντε Γκομεθ στο πρώτο μέρος και Διαμαντόπουλος στο δεύτερο.

Η ήττα της ΑΕΛ σε συνδυασμό με την νίκη της Βέροιας απέναντι στον ΠΟΤ Ηρακλή (3-1) αυξάνει την διαφορά των δύο ομάδων στους 11 βαθμούς με την Βέροια την ερχόμενη Κυριακή να έχει το ρεπό της και την ΑΕΛ να φιλοξενεί στο Αλκαζάρ τον Θεσπρωτό (03/04 - 17:00 • ERTSPORTS).

Όπως και να έχει η κορυφή αρχίζει και θολώνει στα μάτια της ΑΕΛ που από εδώ και πέρα θα πρέπει να εξοικειωθεί με την ιδέα πως οι «βυσσινί» και την νέα χρονιά θα αγωνίζονται στην Super League 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου