Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

ΑΕΛ: Ετοιμάζει.. άλμα κορυφής!

Η προχθεσινή νίκη της Καρδίτσας επί της πρωτοπόρου Βέροιας διαφοροποίησε τα δεδομένα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου της Super League 2, με την ΑΕΛ πλέον να δηλώνει πανέτοιμη για άλμα κορυφής.

Οι «βυσσινί» βλέπουν μόνο νίκη στο ματς της Κυριακής (14:45, Αλκαζάρ) με τον ΠΟΤ Ηρακλή, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να κάνουν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου τους, έχοντας παράλληλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους το ντέρμπι που ακολουθεί στη Βέροια (9/3) και το οποίο θα κρίνει πολλά στην υπόθεση της ανόδου.

Το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΛ είναι ενθαρρυντικό και όλοι δηλώνουν αποφασισμένοι να υπερβάλλουν εαυτό για να φτάσει η ομάδα στη θέση που της αξίζει. Στα θετικά για τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη καταγράφεται και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν απώλειες, που σημαίνει ότι έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γκοτζαμανίδης και Μαυριάς βρέθηκαν στην Καρδίτσα όπου παρακολούθησαν το παιχνίδι της Αναγέννησης με τη Βέροια (5-2).

Μιλώντας στους παίκτες του ο τεχνικός των «βυσσινί» εξέφρασε την ικανοποίησή του από την προσπάθεια που καταβάλλουν και ζήτησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο. Μάλιστα τους επισήμανε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασαν στο α’ ημίχρονο στο ματς με τον Πανσερραϊκό και τόνισε ότι αυτή η εξαιρετική εικόνα θα πρέπει να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι τους. Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν  υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια γι’ αυτό θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς όλοι οι αντίπαλοι θέλουν να κερδίσουν την ΑΕΛ και λόγω του ονόματος και της ιστορίας της, αλλά και γιατί βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.

Από χθες μέχρι και το ματς της Κυριακής με τον ΠΟΤ Ηρακλή οι προπονήσεις θα είναι πρωινές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου