Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Νταβέλης: «Πάμε να κάνουμε την ΑΕΛ πάλι μεγάλη»

Η ΑΕΛ μπορώ να πω ότι είναι ίσως το μεγαλύτερο brand στην πόλη της Λάρισας. Πάμε όλοι μαζί από αύριο να επαναφέρουμε την θρυλική ΑΕΛ εκεί που της αξίζει να βρίσκεται. Δεν θέλω να ακούσω τίποτε και για κανέναν. Θεωρώ ότι όλοι μαζί μπορούμε πολλά. Δεν περισσεύει κανένας. Από σήμερα η ΑΕΛ ανήκει σε όλους τους Λαρισαίους», τόνισε ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αχιλλέας Νταβέλης, σημειώνοντας πως «όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα με ευρωπαϊκά πρότυπα».

«Ήταν το μεγαλύτερο λάθος όλα αυτά τα χρόνια, ότι η ΑΕΛ είχε φύγει από τα λαρισαϊκά χέρια», δήλωσε ο κ. Νταβέλης κατά τη διάρκεια της κοινής Συνέντευξης Τύπου με τον απερχόμενο πρόεδρο, Αλέξη Κούγια, μετά την αγορά της ΠΑΕ.

Όπως έκανε γνωστό ο Αχιλλέας Νταβέλης, μέρος των μετοχών της ομάδας θα παραχωρηθεί στον θεσμό του Δημάρχου Λαρισαίων και από 20 Ιουλίου ο Απόστολος Καλογιάννης, θα πρέπει να κινήσει διαδικασίες για να έρθει το AEL FC ARENA στην κατοχή του Δήμου!

«Θέλω το θρυλικό Αλκαζάρ – που από αυτό θα ξεκινήσουμε φέτος – να το γεμίζουμε σε κάθε αγώνα», είπε επίσης, καλώντας τους φιλάθλους της ομάδας να μείνουν μακριά από βίαια επεισόδια.

Παράλληλα, έκανε γνωστό πως θα δοθούν δωρεάν εισιτήρια διάρκειας σε μαθητές της Α’ Γυμνασίου, ενώ επισήμανε πως «από αύριο θα ξεκινήσει η ενημέρωση από τον απερχόμενο πρόεδρο αλλά και από τους αγνούς πολίτες για το τι πραγματικά σημαίνει να υπηρετείς από την πρώτη θέση τη Βασίλισσα του Κάμπου».

«Πάμε να κάνουμε την ΑΕΛ πάλι μεγάλη», είπε μεταξύ άλλων ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου