Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

«Έκλεισε» το πρώτο φιλικό της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι επί του παρόντος, ο πρώτος φιλικός αγώνας που θα διεξαχθεί σε λαρισινό έδαφος και συγκεκριμένα στο στάδιο Αλκαζάρ, θα είναι εκείνος του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ώρα διεξαγωγής θα αποφασισθεί προσεχώς, ενώ πιθανότητα ματαίωσης θα τεθεί μόνο αν στην κλήρωση του πρωταθλήματος (31/8) προκύψει συνάντηση των δύο ομάδων τις πρώτες αγωνιστικές.

Κατόπιν αυτού, το συνολικό πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της ομάδας μας διαμορφώνεται ως εξής:

Α.Κ.ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

13/8 με Αιολικό

18/8 με Παναχαϊκή

21/8 με Προοδευτική

25/8 με Α.Ε.Μυκόνου

ΑΛΚΑΖΑΡ

03/9 με Αναγέννηση Καρδίτσας

Όπως είναι ήδη γνωστό, η αποστολή της ΑΕΛ αναχωρεί για το Καρπενήσι στις 12/8 και θα παραμείνει εκεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έως 26/8.

* Υπενθυμίζεται ότι κατόπιν σύναψης σχετικής συμφωνίας, η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει παραχωρήσει στην εταιρεία 21ADMEDIA τα αποκλειστικά δικαιώματα για την φωτογραφική, ραδιοφωνική, τηλεοπτική κάλυψη καθώς και αναμετάδοση και αναπαραγωγή μέσω γραμμικών και ψηφιακών μέσων, κάθε αθλητικής δραστηριότητας, εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετέχει. Για την χρήση και αναπαραγωγή σχετικού υλικού (φωτογραφιών, βίντεο, συνεντεύξεων κτλ.), οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ οφείλουν να απευθύνονται στον αποκλειστικό φορέα που ανέλαβε το συγκεκριμένο έργο και συγκεκριμένα, στην αρμόδια Διοικητική Διευθύντρια της 21ADMEDIA κ. Γλυκερία Τζιουβάρα (τηλ. 2411 800 900)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου