Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Αλκαζάρ η Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλόλητας

Το στάδιο Αλκαζάρ επιθεώρησε σήμερα το πρωί η Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί η απόλυτη επάρκειά του για την διεξαγωγή αγώνων Super League 2 και Κυπέλλου Ελλάδος, παρότι με απόφαση Αυγενάκη έχει δοθεί παράταση και για την φετινή σεζόν στα ήδη υπάρχοντα πιστοποιητικά των εθνικών σταδίων.

Η αυτοψία διενεργήθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής, πολιτικό μηχανικό κ. Χρήστο Ντάγια, τον γραμματέα της κ.Σταύρο Χατζηλάκο, τους εκπροσώπους της Αστυνομικής Διεύθυνσης κ. Σ.Τσακανίκα, της Πυροσβεστικής κ.Γ.Νάκα και τις υγειoνομικής υπηρεσίας κα Παπαλαγάρα, ενώ παρόντες από πλευράς ΕΑΚΛ ήταν ο πρόεδρος κ.Γιάννης Κουρδής και ο διευθυντής κ.Δημήτρης Μακρίδης κι από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Γεν. Δ/ντης Χρήστος Τσούμαρης, ο Τεχνικός Δ/ντης Τάσος Βενέτης και ο Οικονομικός Δ/ντης Τάσος Χριστακόπουλος.

Το πόρισμα αναμένεται να επιβεβαιώσει τα θετικά σχόλια όλων των παρισταμένων προς τους εκπροσώπους του ΕΑΚΛ, για τα έργα και τις παρεμβάσεις που γίνονται στο στάδιο Αλκαζάρ, το οποίο εκσυγχρονίζεται σε πολλά επίπεδα και μάλιστα, αναμένεται να αλλάξει πλήρως την όψη του με την τοποθέτηση του νέου ταρτάν στον στίβο ως το τέλος του Οκτωβρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου