Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Λεβαδειακός: Ομάδα που δεν «τρομάζει» σε συνδυασμό με το κακό ξεκίνημα!

Όπως γνωρίζουμε από την Παρασκευή (14/10), ο Λεβαδειακός θα είναι ο αντίπαλος της ΑΕΛ στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Αλκαζάρ την Τετάρτη (19/10 - 15:00).

Ο Λεβαδειακός είναι η μία και μοναδική νεοφώτιστη ομάδα της φετινής Super League 1, που το μόνο που έχει να θυμάται από την έως τώρα του πορεία στην σεζόν είναι η ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1) στις 09/10.

Αυτή την στιγμή και έπειτα από 8 αγωνιστικές βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις τρεις βαθμούς και με συντελεστή τερμάτων 4:11.

Στο πρωτάθλημα μετράει 5 ήττες και 3 ισοπαλίες και είναι η μόνη ομάδα μαζί με τον Ιωνικό που δεν έχουν πανηγυρίσει έως τώρα καμία νίκη.

Σίγουρα δεν πρόκειται για μια ομάδα που «τρομάζει» ασχέτως αν αγωνίζεται μια κατηγορία πάνω από την ΑΕΛ ωστόσο στα θετικά της ομάδας από την Λιβαδειά και στα αρνητικά για τους «βυσσινί» είναι πως οι «Βοιωτοί» έχουν αρκετά επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους κάτι που δεν ισχύει για την ΑΕΛ που το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι μόλις το δεύτερο επίσημο ματς, μετά τον αγώνα στη Ναύπακτο επίσης για τον θεσμό του κυπέλλου κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Η ΑΕΛ έχει αποδείξει πως δεν τρομάζει εύκολα καθώς και πέρυσι είχε αποκλείσει τον επίσης μια κατηγορία πάνω, ΠΑΣ Γιάννινα στο Αλκαζάρ στην διαδικασία των πέναλτι.

Το ίδιο ευελπιστεί να κάνει και φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου