Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Γκουτσίδης: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα μάθημα για εμάς»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ήταν ο Παναγιώτης Γκουτσίδης. Ο προπονητής της ΑΕΛ μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στη πορεία και χαρακτήρισε την αναμέτρηση ως ένα μάθημα για το πρωτάθλημα της Super League 2.

«Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θέλαμε να κερδίσουμε. Αυτό μας γέμισε με άγχος και με στρες κάτι που φάνηκε και στα γκολ που δεχθήκαμε. Ήταν εύκολα γκολ και χάσαμε την ηρεμία μας. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς να είμαστε τόσο καλοί, εκτός από ξεκίνημα του αγώνα όπου και προηγηθήκαμε.

Στο ημίχρονο μιλήσαμε στα αποδυτήρια και πιστέψαμε στον εαυτό μας. Μπήκαμε στο ματς για να πετύχουμε την ανατροπή και τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια, αλλά στο ποδόσφαιρο όταν σου δίνονται οι ευκαιρίες και δεν σκοράρεις είναι φυσικό να χάσεις.

Για εμάς αυτό το παιχνίδι ήταν μέσα στον προγραμματισμό μας για την προετοιμασία στο πρωτάθλημα που είναι ο πρώτος στόχος, αλλά σε μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ δεν γίνεται να είσαι αδιάφορος σε τέτοια ματς».

Για το τι κρατάει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Το σημερινό είναι ένα μάθημα για εμάς κι εμείς κοιτάμε στο μέλλον που είναι το πρωτάθλημα για να εκπληρώσουμε τους στόχους.

Εγώ κρατώ την τεράστια προσπάθεια των παικτών μου. Ήταν ένα παιχνίδι για το θεσμό του Κυπέλλου που έχει το δικό του άγχος και παλέψαμε βλέποντας πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα τέτοιο ματς με αυτές τις απαιτήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου