Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Ισοπαλία σαν ήττα από τον Παναθηναϊκό Β'

Ούτε με την έλευση του 2023 δεν κατάφερε η ΑΕΛ να πανηγυρίσει την νίκη καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Παναθηναϊκό Β' στο Στάδιο Αλκαζάρ στο ντεμπούτο του Γιάννη Ταουσιάνη για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετές μονομαχίες και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν επιθετικά και αυτό φαίνεται και από το τελικό αποτέλεσμα. 

Το 1-0 για την ΑΕΛ ήρθε με τον Μαυριά στο 34' με σουτ έξω από την περιοχή. 

Ο Παναθηναϊκός Β' ισοφάρισε με τον Μπιλάλ στο 51' με την ΑΕΛ να πετυχαίνει γκολ οφσάιντ στην συνέχεια σύμφωνα με τον βοηθό. 

Το 2-1 τελικώς ήρθε από τον Καλουτσικίδη έπειτα από μια όμορφη συνεργασία των "βυσσινί" ενώ ο Μιλτιάδης στην συνέχεια αστοχεί σε τέτ α τετ χάνοντας μοναδική ευκαιρία να κλειδώσει τον αγώνα.

Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης μια αδράνεια της άμυνας της ΑΕΛ και του Κώστα Θεοδωρόπουλου έφερε τον Σιδερά σε επαφή με την μπάλα εντός μικρής περιοχής και η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ισοφάρισε σε 2-2.

Πρόκειται σίγουρα για ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ΑΕΛ, μια ακόμα εντός έδρας απώλεια βαθμών στην μάχη που δίνει για άνοδο στην κατηγορία.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι αρκετές απώλειες ποδοσφαιριστών. Ενδεικτικό ότι η ΑΕΛ αγωνίστηκε χωρίς καθαρό στόπερ με Πλέγα και Γαρουφαλιά.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Πλέγας, Γαρουφαλιάς, Αντράντα (55′ Κούστα), Θωμαΐδης, Παπαγεωργίου, Μαυριάς (73′ Γλυνός), Πεντρόσο (90+2′ Ζησούλης), Νίνο (55′ Μιλτιάδης)

Παναθηναϊκός Β' (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Μαρτίνης, Ανδρικόπουλος (73′ Καρβούνης), Εμπό, Νταμπίζας (73′ Φουρτάδο), Κρυπαράκος (46′ Ταβάρες), Σαρδέλης (66′ Τουρκοχωρίτης), Ρόμπι, Μπιλάλ, Καραμπάς (55′ Βουτσάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου