Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Ταουσιάνης: "Είχαμε καθολική υπεροχή και δίκαια πετύχαμε τρία γκολ"

Ο αέρας δεν κατάφερε να χαλάσει τα σχέδια της ΑΕΛ, που με μία επιβλητική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να νικήσει τον Απόλλωνα Πόντου με 0-3 στο Πολύκαστρο και τον Γιάννη Ταουσιάνη να αναφέρεται ακόμα μία φορά στην «αρρώστια νικών» που θα πρέπει να αποκτήσουν οι βυσσινί.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ μετά τη λήξη του αγώνα ανέφερε τα εξής: «Εμείς δηλώνουμε ικανοποιημένοι όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και για το γεγονός ότι σε μεγάλα διαστήματα είδαμε από τα παιδιά πράγματα που ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βγούνε σήμερα, λόγω των ειδικών συνθηκών.

Τα παιδιά δείχνουν ότι έχουν την τάση και τη νοοτροπία να διεκδικούν τις νίκες μέσα από πράγματα που δουλεύουν στην καθημερινότητα.

Οφείλουμε να τους δώσουμε συγχαρητήρια σ’ ένα δύσκολο εξαρχής παιχνίδι, ασχέτως αν τα πράγματα πήγαν καλά. Στο πρώτο ημίχρονο με τον δυνατό άνεμο κόντρα σε μας, τα πράγματα ήταν δύσκολα στο να φτάσουμε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή σ’ ένα μοιρασμένο όμως ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε καθολική υπεροχή και δίκαια πετύχαμε τρία γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να αυξήσουμε κι άλλο το δείκτη του σκορ.

Εμείς πρέπει να αποκτήσουμε αρρώστια με τις νίκες. Από αύριο θα επιστρέψουμε στην διαδικασία της καθημερινότητας και την προσπάθειας να εξελιχθούμε και να ολοκληρωθούμε σε όλα τα επίπεδα σαν ομάδα».

Για το τέρμα του Νούνιες: «Είναι ευχάριστο να έχει καλή απόδοση, αλλά και να πετυχαίνει γκολ στην πρώτη του εμφάνιση. Όμως ευχάριστη είναι και η εικόνα των Κόλα και Τσιριγώτη.

Δεν πρέπει να αδικήσουμε όμως την προσπάθεια όλων των παιδιών σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου