Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

ΑΕΛ: Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε

Σε ένα ματς που περιμέναμε πολύ για πολλούς και διαφόρους λόγους, ΑΕΛ και Πανσερραϊκός ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο Αλκαζάρ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο, από τον αγώνα δεν έλειψε η ένταση εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου με τους οπαδούς της ΑΕΛ ωστόσο να δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα στο βροχερό (2ο μέρος) Αλκαζάρ. 

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη του Πανσερραϊκού καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με Ογκμπόε, Τσιριγώτη αλλά και Νίνο.

Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Σουλούκου παρά μόνο με ένα απευθείας εκτέλεση φάουλ που αντέδρασε σωστά ο Λαρισαίος γκολκίπερ.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, το γεγονός πως ο διαιτητής Βεργέτης έδειξε τρεις κίτρινες κάρτες για θέατρο με τις δύο να υποδεικνύονται σε ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ (Τσιριγώτη, Πεντρόσο).

Το τελικό 0-0 σαφώς και αφήνει ευχαριστημένους τους φιλοξενούμενους που διατηρούν την διαφορά από την 2η ΑΕΛ και φαντάζουν πλέον το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Θωμαΐδης (57′ Κ. Παπαγεωργίου), Τσιριγώτης (77′ Μαυριάς), Όγκμποε, Πεντρόσο, Νικολιάς (57′ Νίνο).

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης (41′ λ.τ. Παπάζογλου), Ζέρης (46′ Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Θυμιάνης (71′ Στάικος), Κολομπίνο, Στίνα, Μούργος (71′ Κανίς), Μπαΐροβιτς (Λυμπεράκης), Κατσαντώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου