Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

ΑΕΛ: Με εμφατική 5αρα αποχαιρέτησε για φέτος το Αλκαζάρ!

Παίζοντας καλό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο η ΑΕΛ επικράτησε με 5-0 του Διαγόρα Ρόδου σε αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2. 

Οι «βυσσινί» δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ, σκοράροντας πέντε φορές. Σκόρερ ο Αντράντα με προβολή από κοντά στο 17 λεπτό, ο Κ. Παπαγεωργίου με σουτ στο 60ο λεπτό, ο Μιλτιάδης με σουτ στο 74ο λεπτό, ο Ογκμπόε με εκτέλεση πέναλτι στο 83ο λεπτό και πάλι ο Ογκμπόε με σουτ στο 90ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για την ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ "κλείνει" με θετικό πρόσημο την σεζόν όσον αφορά τις εμφανίσεις της στα τελευταία παιχνίδια ωστόσο το αποτέλεσμα το οποίο και δεν αλλάζει είναι ότι δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της ανόδου.

Θυμίζουμε ότι για την ΑΕΛ τυπικά το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιουνίου όταν και θα παιχτούν τα εναπομείναντα 40 λεπτά του αγώνα με την Νίκη Βόλου.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος (67' Αντωνόπουλος), Καλουτσικίδης, Μαξιμένκο, Θ. Παπαγεωργίου, Μαΐδανός (46' λ.τρ Κοσσονού), Κ. Παπαγεωργίου (67' Ζησούλης), Αντράντα, Πλέγας, Νικολιάς (46' Μιλτιάδης), Πεντρόσο, Τσιριγώτης (61' Ογκμπόε).

Διαγόρας Ρόδου (Άγγελος Διγκόζης): Γαλάνης, Πετράκης, Γιανναράκης (50' λ.τρ Χότζα), Γκρόζντανιτς, Ξεπαπαδάκης, Καραμάνης (54' Καβαλιέρι), Τσιαντούλας, Μιχόπουλος (46' Βουργουντζής), Μπούμπας, Παραστατίδης (46' Παπαϊωάννου), Αρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου