Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑΕΛ: Ώρες χαλάρωσης με δείπνο

Ώρες χαλάρωσης για την πρώτη ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, με την διοίκηση να παραθέτει δείπνο στους ποδοσφαιριστές, παρουσία του προέδρου, Αχιλλέα Νταβέλη και του αντιπροέδρου, Γιάννη Νταβέλη στο «Μεζεδοπωλείο-Ψησταριά» Χατζηγιάννης κάτω από τον Μητροπολοτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Αν και κανείς δεν επαναπαύεται, καθώς απομένουν τρία ματς για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να συζητήσουν μεταξύ τους.

Μπορεί η άνοδος να μην επετεύχθη, όλοι όμως γνωρίζουν, πως οφείλουν να αποδώσουν τα μέγιστα μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι και με νηφαλιότητα να ορίσουν τους στόχους για τη νέα σεζόν.

Από την πλευρά τους Πρόεδρος κι Αντιπρόεδρος, μίλησαν με τους παίχτες δείχνοντας την αμέριστη στήριξη τους με τη βραδιά να ολοκληρώνεται μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Οι δύο μεγαλομέτοχοι είναι αποφασισμένοι να «οδηγήσουν την ομάδα της ΑΕΛ στη θέση που ιστορικά ανήκει αψηφώντας κάθε δεύτερη σκέψη».

Θυμίζουμε πως η ΑΕΛ, θα αγωνιστεί στο στάδιο Αλκαζάρ την προσεχή Κυριακή (4/6, 17.00) κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου