Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Γκουτσίδης: "Καλό αποτέλεσμα με καλή παρουσία"

Δηλώσεις μετά την νίκη πρόκριση επί του Τηλυκράτη Λευκάδας με 3-0 πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης. Ο τεχνικός της ΑΕΛ φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του επισημαίνοντας πως άπαντες πρέπει να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ: 

"Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου, το δεύτερο επίσημο για εμάς. Δώσαμε ευκαιρίες σε κάποια παιδια που δεν έχουνε παίξει, παιδιά που τα εμπιστευόμαστε ισάξια με τα παιδιά που αγωνίστηκαν την Κυριακή για να μπορέσει σιγά - σιγά το σύνολο των παικτών να είναι σε θέση να αγωνιστεί στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι τα παιδιά έδειξαν ότι αξίζουν να είναι στην ομάδα της ΑΕΛ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ωραία ανεβάσματα πετύχαμε τρία υπέροχα γκολ και είναι πολύ σημαντικό και για τα παιδιά και για εμένα για να να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ. Εμείς κάναμε εύκολο το παιχνίδι, όπως είδατε αυτή η ομάδα την προηγούμενη Κυριακή νίκησε 1-0 το Αιγάλεω στην έδρα της και είπα στα παιδιά ότι δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο και να τον σεβόμαστε, μόνο τότε θα μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό έκαναν τα παιδιά και θεωρώ ότι είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα και μια καλή παρουσία."
 

Στην ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν υπάρχει η πιθανότητα μεταγραφής λόγω του τραυματισμού του Σάρατε απάντησε τα εξής: 

"Αν βρεθεί κάτι αξιόλογο. Είναι πολύ δύσκολο τώρα να βρεις κάποιον ελεύθερο παίκτη για τον εντάξεις στην ομάδα και να σε βοηθήσει μέχρι τον Ιανουάριο. Αν βρεθεί κάποιο λαχείο τότε ναι αλλιώς δεν θα γίνει." 


Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τις αλλαγές που οδήγησαν την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας σε σχέση με το ματς κόντρα στον Καμπανιακό δίνοντας την εξής απάντηση.
 
"Κοιτάξτε, ένα παιχνίδι κυπέλλου είναι διαφορετικό. Αλλά ξέρετε ότι όποιος παίζει στην ομάδα θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει, το εισπράττω αυτό από τα παιδιά. Υπήρχε βέβαια αυτό το όχι μεγάλο πρέπει του πρωταθλήματος, αλλά υπήρχε πρέπει για την ομάδα γι' αυτό φάνηκε και η διαφορά θεωρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου