Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Μεγάλα τα προβλήματα και για τον Κοσσονού

Ο 20χρονος παίκτης της ΑΕΛ Αμεντ Κοσσονού δεν πρόλαβε να χαρεί το σπίτι που νοίκιασε πριν έναν μήνα στη Λάρισα (πέρυσι έμεινε, όπως και ο Νούνιες, σε ξενοδοχείο) και τελικά αναγκάστηκε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, αφού το ισόγειο που είχε νοικιάσει στον Άγιο Θωμά πλημμύρισε και μαζί καταστράφηκαν όλα του τα ρούχα και ό,τι είχε προλάβει να αγοράσει για την επίπλωσή του.

Ο Ιβοριανός, που προσπαθεί να προσαρμοστεί στη Λάρισα εκ νέου μετά τη νέα πραγματικότητα, τρόμαξε με αυτό που συνέβη και η εξέλιξη τον στεναχώρησε παρά πολύ. Όμως, συνεχίζει τις προπονήσεις με τον ίδιο ρυθμό, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τη δύσκολη διαβίωση της οικογένειάς του στην πατρίδα του, συνεχίζοντας για το όνειρό του να γίνει ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Σε δηλώσεις του είπε: «Ήμουν στο σπίτι το βράδυ, ήρθε ένας φίλος μου, ο Καλού, και μου είπε «η πόλη έχει πλημμυρίσει, ετοίμασε τη βαλίτσα σου και πήγαινε να κοιμηθείς στο σπίτι μου», οπότε πήρα λίγα ρούχα και ένα ζευγάρι παπούτσια για να πάω. Σκέφτηκα ότι αύριο όλα θα ήταν εντάξει, όλα θα ήταν στη σειρά τους, αν ήξερα τι θα συνέβαινε θα έπαιρνα τα πάντα από το σπίτι. Δυστυχώς άφησα ρούχα, παπούτσια, αλλά και έγγραφά μου. Το νερό σκέπασε τα πάντα».

Στο μεταξύ, σημαντικά είναι και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τερματοφύλακας Κώστας Θεοδωρόπουλος, αφού η οικογένειά του που ζει στις Εργατικές Κατοικίες στη Γιάννουλη, υπέστη σημαντικές ζημιές στο σπίτι τους από τις πλημμύρες και δεν έχουν ούτε ρούχα. Η αγανάκτηση του παίκτη είναι μεγάλη και σήμερα θα συμμετέχει στο κάλεσμα που πραγματοποιείται για τους κατοίκους των Εργατικών Κατοικιών της Γιάννουλης στις 17.00 στον Ιπποκράτη (δίπλα από το άγαλμα) στο προαύλιο του 14ου Δημοτικού Σχολείου.
Τα προβλήματα της κακοκαιρίας έχουν χτυπήσει την ΑΕΛ και «φθηνά τη γλίτωσαν» οι νεοαποκτηθέντες Ρούσσης και Παρασκευάς.

ΑΡΧΗΓΟΙ
Αρχηγοί της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι οι: Θάνος Παπαγεωργίου, Κώστας Πλέγας, Χάρης Ηλιάδης, Μάριος Όγκμποε.

Χθες, οι παίκτες της ΑΕΛ έκαναν προπόνηση στο Ael Fc Arena και περιελάμβανε δυνατό οικογενειακό διπλό, ενώ ανάλογο θα γίνει και το Σάββατο αφού η ΑΕΛ δυστυχώς δεν μπορεί να κλείσει φιλικό παιχνίδι με ανταγωνιστικούς αντιπάλους.
Από κει και πέρα, δεν έχει άλλα προβλήματα η ομάδα.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου