Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Gate 1 - Monsters Larissa: "Σιγή ως ένδειξη σεβασμού..."

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ (Gate 1, Monsters Larissa) με κοινό τους χαρακτηριστικό την απόφαση που πήρανε ως ένδειξη σεβασμού προς τις δυσκολίες των πλημμυροπαθών να κρατηθεί σιγή καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα με τον Καμπανιακό την προσεχή Κυριακή (24/09 - 16:00)

Αναλυτικά Gate 1:

ΦΕΤΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Ξεκινάει η σεζόν που περιμέναμε πως και πως. Την Κυριακή στις 16:00 κατεβαίνουμε όλοι στο πιο όμορφο πέταλο της χώρας για το ματς απέναντι στον καμπανιακό. Απαιτούμε σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι προκειμένου να βρεθούμε στη φυσική μας θέση.

Ενημερώνουμε όλο τον λαό της ΑΕΛ πως στο συγκεκριμένο και μόνο παιχνίδι δεν θα τραγουδήσουμε, δεν θα έχουμε κανένα πανό, κανένα τύμπανο και καμία σημαία στο γήπεδο. Είναι η ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς τα θύματα της ανείπωτης καταστροφής της Θεσσαλίας μας, προς όσους ανθρώπους έχασαν τις ζωές και τις περιουσίες τους. Θα βρισκόμαστε στο πέταλο ΟΛΟΙ και μαζικά, παρόλα αυτά δεν μπορεί να υπάρχει όρεξη για κερκίδα όταν στα 20 λεπτά από το γήπεδο μας υπάρχουν κατεστραμμένα σπίτια και ξεκληρισμένες οικογένειες. 

ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ


Monsters Larissa:

Οι τελευταίες εξελίξεις στο κοινωνικό στερέωμα που προέκυψαν δεν μας αφήνουν περιθώρια χαράς. Οι οπαδοί της ΑΕΛ που από την πρώτη στιγμή προσέτρεξαν για βοήθεια σε ολόκληρη την πόλη τιμώντας την ιστορία μας, απέδειξαν για άλλη μια φορά σε μια άνευ προηγουμένου δοκιμασία για όλους τους πολίτες της Λάρισας, γιατί αποτελούν την περηφάνια της.

Φέτος είναι η ευκαιρία σας να κάνετε τα αδύνατα δυνατά και να αρπάξετε την ευκαιρία που σας δίνετε!

Λόγω των συνθηκών και σε ένδειξη σεβασμού προς τις οικογένειες των πλημμυροπαθών στον εντός έδρας αγώνα που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη κυριακή, η φωνή μας θα σιγήσει και δεν θα γίνει κερκίδα. 

ΓΙΝΕΤΕ, ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ, Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!

MONSTERS 1982

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου