Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Φιλική νίκη της ΑΕΛ Κ17 επί της ΑΣΑ Κ19

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι έγινε το Σάββατο 21/10 στην Καρδίτσα όπου η ΑΕΛ Κ17 επικράτησε με 0-2 της Αναγέννησης Καρδίτσας Κ19. Οι δύο ομάδες των τμημάτων ανάπτυξης ΑΕΛ και ΑΣΑ έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον τους. Οι βυσσινί με πολύ καλή εμφάνιση πήραν τη νίκη αν και αντιμετώπιζαν αντιπάλους μεγαλύτερων ηλικιών.

Το 0-1 πέτυχε ο Γραβάνης στο 15′ με πέναλτυ που κέρδισε ο Κουτζαηλίας και το 0-2 έκανε με πλασέ κοντά στην εστία πάλι ο Γραβάνης στο 70′ αφού προηγήθηκε σουτ του Όντου που αποκρούστηκε. Η ομάδα της ΑΕΛ Κ17, με την καθοδήγηση του τεχνικού διδύμου Βασιλείου και Νεμπεγλέρα, έδειξε καλά στοιχεία και μας γέμισε με αισιοδοξία σε ένα παιχνίδι ανταγωνιστικό με δημιουργία πολλών φάσεων και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Η αρχική ενδεκάδα για την ΑΕΛ Κ17 ήταν: Σπανός, Μπαριώτας, Αβραμούλης, Δεμίρης, Γκρόζος, Βαρσάμης, Κουτζαηλίας, Ρίζος, Μπρισίμης, Δημηνίκος, Γραβάνης 

Οι αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν: 46′ Λυγούρας > Μπαριώτας, Μπασδέκης > Ρίζος, Τσακνάκης Μιχ. > Βαρσάμης, Κουπατσάρας > Δεμίρης, Όντος > Μπρισίμης, Κούρκουλας > Σπανός και στο 70′ Κυμιρτζόγλου > Αβραμούλης, Γουγουλιάς > Δημηνίκος, Νταφούλης > Γκρόζος, Καλαφάς > Κουτζαηλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου