Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Σημαντική νίκη στο ντεμπούτο του Δερμιτζάκη

Η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες στο AEL FC ARENA, επικρατώντας του ΠΟΤ Ηρακλή με 1-0, με τον Κοσσονού να «καθαρίζει» λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, με τον Ιβοριανό να σημειώνει παράλληλα και το πρώτο του επαγγελματικό τέρμα.

Πρεμιέρα με το δεξί και από τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο των «βυσσινί» που βρήκε λύσεις από τους αναπληρωματικούς, σε ένα πρώτο ημίχρονο που κράτησε μόνο την τελική του Πεντρόσο (45′), λίγο πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια.

Οι δύο αλλαγές (Κοσσονού και Μπρου) ήταν οι παίκτες που με γκολ και ασίστ χάρισαν το τρίποντο σε μία… αγχωμένη ΑΕΛ που έψαχνε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς πάση θυσία. Φυσικά, όπως σημείωσε και ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας, η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί για να αποδίδει όπως ο ίδιος θέλει.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (79’ Θ Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (66’ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Στάμου, Κ. Παπαγεωργίου (66’ Κοσσονού), Πλέγας, Αντράντα, Μαυριάς (90+1′ Γιανναράκης), Πεντρόσο (79’ Μπρου), Ογκμπόε.

ΠΟΤ Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Βιτλής, Χρουσιέλ, Χειρίτραντας, Γκμπενιόν, Δοϊρανδλής, Εμπό (46’ Τόρες), Λύγκας (80’ Γκάγιτς), Σίλβα, Κουντουριώτης (79’ Τσουμάνης), Κούστα (58’ Στοϊσεβιτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου