Κυριακή 7 Απριλίου 2024

ΑΕΛ: Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι - Τέλος το αήττητο σερί!

Απίστευτο και όμως ΑΕΛικο.

Σε μια καταστροφική διαδικασία εξελίσσονται τα play off για την ΑΕΛ που όχι μόνο δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι καθώς αγνοεί την νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές αλλά σήμερα στην Νέα Ευκαρπία είδε τον Μακεδονικό να της κόβει και το αήττητο σερί που κρατούσε από τον Σεπτέμβριο και την ήττα στο "Σεραφείδειο" από την ΑΕΚ Β' με 3-0.

Για ακόμα ένα παιχνίδι, τρίτο συνεχόμενο οι "βυσσινί" δέχονται γκολ στην εκπνοή του αγώνα με την διαφορά ότι σήμερα ήταν και το νικητήριο τέρμα που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 90+4' με τον Σιμόνι. 

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη όπως συνέβη και στον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, ξεκίνησε ιδανικά με δύο γρήγορα γκολ του Κώστα Παπαγεωργίου στο 5' και στο 14'.

Ο Μακεδονικός μείωσε με τον Χερίδη σε 1-2 λίγα λεπτά πριν την συμπλήρωση των 45'.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ παρουσίασε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, με πολλά λάθη, αρκετές χαμένες μονομαχίες και δίχως να γίνει απειλητική στην εστία του Γουναρίδη.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 ξανά με τον Χερίδη στο 55', για να έρθει ο Σιμόνι στο 90+4' και να κάνει την μεγάλη ανατροπή για τον Μακεδονικό και να χαρίσει ένα μεγάλο τρίποντο στην ομάδα του.

Από την άλλη, η Θεσσαλική ομάδα για ακόμη μια φορά αρνείται να κρατήσει το υπέρ της σκορ και σήμερα το πλήρωσε ακόμα πιο ακριβά βλέποντας τον Μακεδονικό να γυρίζει το παιχνίδι στην εκπνοή. 

Στην επόμενη αγωνιστική των play off (5η) η ΑΕΛ θα κάνει το ρεπό της.

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Γουναρίδης, Γρομητσάρης, Χασάνογλου, Πέδρο Λούκας, Λυμπεράκης, Λεωνιδόπουλος, Παναγιωτούδης, Κουλούρης (56′ Μπουλάτοβιτς), Χάσεκ, Ζαφειράκης, Χερίδης (56′ Σιμόνι).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδάνος (61' Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Θ. Παπαγεωργίου, Στίνα (61′ Αντράντα), Θωμαΐδης, Κοσσουνού (61′ Πεντρόσο), Φατάι, Κ. Παπαγεωργίου (76′ Κόσιτς), Μαυριάς (46' Νίνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου