Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

ΑΕΛ: Ώρα ανακοινώσεων...

Η πολυπόθητη αδειοδότηση φέρεται πως εξασφαλίσθηκε για την ΠΑΕ ΑΕΛ και πλέον στο «βυσσινί» στρατόπεδο είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχουν έρθει σε συμφωνία στο προηγούμενο διάστημα.

Αρχικά θεωρείται δεδομένη η παραμονή του Παύλου Δερμιτζάκη στη τεχνική ηγεσία της ομάδας με τους Μπαριέντος, Οικονόμου, Περντρέου να είναι οι τρεις πρώτες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών που θα κάνουν στη ΠΑΕ. Ενώ στις αμέσως επόμενες κινήσεις φαίνεται να συγκαταλέγονται τα ονόματα του κεντρικού αμυντικού Βαγγέλη Ανδρέου (Νίκη Βόλου) και του εξτρέμ Σάββα Μούργου (Πανσερραϊκός).

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΑΕΛ παίρνει αδειοδότηση!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η διαβούλευση για την αδειοδότηση της ΑΕΛ από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. H διαδικασία κράτησε λιγότερο από δεκαπέντε λεπτά, ενώ η εισήγηση του προϊσταμένου του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, κ. Βασίλη Σαράκη ήταν θετική σε όλες τις κατηγορίες κρίσης της αδειοδότησης. 

Ο φάκελος της ΑΕΛ πληροί όλες τις προϋποθέσεις και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες και η επίσημη ανακοίνωση, ώστε η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά από χρόνια να έχει την πολυπόθητη αδειοδότηση και να μπορεί να κάνει τις μεταγραφικές της κινήσεις χωρίς κανέναν ηλικιακό περιορισμό.

Αποχώρησε από την ΑΕΛ μετά απο 15 χρόνια ο Γιώργος Ζαχαρής!

Ένα κεφάλαιο της σύγχρονης ιστορίας της ΑΕΛ «έκλεισε»! Ο Γιώργος Ζαχαρής αποχώρησε από τους «βυσσινί» μετά από 15 χρόνια παρουσίας!

Μπορεί να λέμε και να γράφουμε πως η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις είναι μερικές στιγμές όμως που και τα ίδια τα πρόσωπα αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία μιας ομάδας. Ένα κεφάλαιο σίγουρα στη σύγχρονη ιστορία της ΑΕΛ είναι ο φυσικοθεραπευτής Γιώργος Ζαχαρής, ο οποίος και αποχωρεί από την ομάδα, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω από την προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο Αναλυτικά
«Μετά από σχεδόν 15 χρόνια αποχωρώ από τη θέση του υπευθύνου φυσικοθεραπευτή της ομάδας.
Ευχαριστώ την ΑΕΛ για το ταξίδι.

Την ευχαριστώ για όσα από αυτά τα χρόνια μου έδειξε απλόχερα το σεβασμό, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο της ΑΕΛ για την αγάπη τους».

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Στην Πτολεμαΐδα το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΛ

Από 18-31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΛ για την σεζόν 2024-25.

Στην Πτολεμαΐδα θα φιλοξενηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των "βυσσινί".

Η θεσσαλική ομάδα θα βρεθεί στο «Hotel Pantelidis» το διάστημα 18 - 31 Αυγούστου.

Η ΑΕΛ θα φιλοξενηθεί στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο για πρώτη φορά.

Πηγή: flnews

ΑΕΛ: Σήμερα εξετάζεται ο φάκελος της, αύριο η απόφαση!

Αντίστροφα μετρά το θέμα της αδειοδότησης για την ΑΕΛ. Σήμερα Τρίτη (25/05) η επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ αναμένεται να εξετάσει τον φάκελο των «βυσσινί» και αύριο το πιθανότερο θα ανακοινωθεί η απόφαση.

Το ζητούμενο για τη λαρισινή ομάδα είναι να αποφύγει τους μεταγραφικούς περιορισμούς που αποτέλεσαν εμπόδιο στα μεταγραφικά της πλάνα και να υλοποιήσει ανεμπόδιστη τους στόχους που έχει θέσει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εάν η απόφαση είναι θετική τότε η ΑΕΛ μπορεί να κινηθεί ελεύθερα στο μεταγραφικό παζάρι και να «χτυπήσει» οποιονδήποτε παίκτη έχει βάλει στο «στόχαστρό» της, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχουν για μια ακόμα χρονιά μεταγραφικοί περιορισμοί. 

Ήδη μέχρι τώρα η ΑΕΛ κινείται σύμφωνα πάντα με το μεταγραφικό πλάνο του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη και προχωράει με ικανοποιητικό ρυθμό, καθώς έχουν επιτευχθεί οι πρώτοι στόχοι, αλλά αυτό δεν μπορεί να επιφέρει εφησυχασμό, καθώς υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παζλ που θέλουν οι υπεύθυνοι της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και με γνώμονα να ικανοποιούνται οι υψηλοί στόχοι που έχει η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα.

Επομένως η πιο κρίσιμη ώρα για την ΑΕΛ και την ολοκλήρωση των μεταγραφών πλησιάζει σήμερα, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το θέμα της αδειοδότησης (εκτός απροόπτου) αναμένεται να έχει θετική κατάληξη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι «βυσσινί» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επέλθει συμφωνία, καθώς το θέμα εξαρτάται από την αδειοδοτηση.

Γενικότερα και όπως υπαγορεύει ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «βυσσινί», γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση δύο αμυντικών και ενός αμυντικού χαφ. 

Η αποχώρηση Μαυρία έγινε με δεδομένη την απόκτηση του Πολέτο, ενώ η παραμονή του Στάμου σημαίνει ότι θα αποκτηθεί ένας ακόμα σέντερ μπακ.

Πηγή: Ελευθερία

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Ο πιθανός όμιλος της ΑΕΛ στην Super League 2 2024-25

Το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 στο οποίο θα συμμετέχει η ΑΕΛ, όπως όλα δείχνουν θα απαρτίζεται από δύο ομίλους, 10 και 11 ομάδων, με την προσθήκη και της ομάδας Β’ του Αστέρα Τρίπολης. 

Ο τρόπος διεξαγωγής θα γίνει επίσημα γνωστός όταν οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές των σωματείων.

Οι πιθανές ομάδες στον Βόρειο Όμιλο, όπου θα συμμετάσχει και η ομάδα της ΑΕΛ, είναι:
1. ΑΕΛ
2. Διαγόρας Ρόδου
3. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου Κατερίνης
4. Καβάλα
5. Καμπανιακός
6. Μακεδονικός
7. Νίκη Βόλου
8. ΠΑΣ Γιάννινα
9. ΠΑΟΚ Β’
10. ΠΟΤ Ηρακλής

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

39 χρόνια από την πρώτη κούπα της ΑΕΛ!

Πέρασαν 39 χρόνια από την ημέρα που η ΑΕΛ στέφθηκε για πρώτη φορά, Κυπελλούχος Ελλάδας. 

Ήταν 22 Ιουνίου του 1985 και σήμερα Σάββατο, συμπληρώνονται 39 χρόνια από την ιστορική στιγμή των «Βυσσινί». 

Οι δύο προηγούμενες προσπάθειες της να «σηκώσει» το πολυπόθητο τρόπαιο (1982 και 1984) ήταν ανεπιτυχείς, απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως η τρίτη ήταν και η φαρμακερή! 

Στις 22 Ιουνίου 1985, στο Ολυμπιακό στάδιο που φιλοξενούσε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, μπροστά σε 30.000 φιλάθλους και των δύο ομάδων, η ΑΕΛ κερδίζει 4-1 τον πρωταθλητή εκείνη τη χρονιά ΠΑΟΚ. 

Στον τελικό η «Βασίλισσα της Θεσσαλίας» ήταν ανώτερη του δικεφάλου, που αγωνιζόταν από το 18o λεπτό με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Βασίλη Βασιλάκου. Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 39΄ με το Μιχάλη Ζιώγα και διπλασίασε τα τέρματά της με την έναρξη του Β' ημιχρόνου, στο 47΄ με τον Καζιμίρ Κμίετσικ. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μειώσει προσωρινά σε 2-1 στο 55΄ με το Γιώργο Σκαρτάδο. Η ομάδα του κάμπου, όμως, μέσα σε ένα τρίλεπτο, πέτυχε δύο γκολ στο 72΄ με τον Μιχάλη Ζιώγα, το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και στο 75΄ με το Γιάννη Βαλαώρα για να φτάσει στο θριαμβευτικό 4-1. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είχαν κοπεί 24.994 εισιτήρια και οι εισπράξεις έφτασαν τα 8.457.950 δραχμές.

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Αναμένουμε επίσημα την ετυμηγορία για την αδειοδότηση"

«Αθλητικοί συντάκτες» που ανακοινώνουν ανεπίσημα μεταγραφές ποδοσφαιριστών εξ ονόματός της ΠΑΕ ΑΕΛ, αδιαφορώντας πλήρως για την επίσημη διαδικασία αδειοδότησης της ομάδας μας που θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου, είναι είτε αφελείς είτε προβοκάτορες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ σέβεται την ΕΠΟ και όλους τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς της χώρας μας για αυτό και αναμένει επίσημα με υπομονή την ετυμηγορία για την αδειοδότηση από την αρμόδια επιτροπή.

Οποιαδήποτε ανακοίνωση μέχρι την ανωτέρα καταληκτική ημερομηνία, συνιστά πράξη βλαπτική που προσβάλει και καταστρατηγεί τα συμφέροντα της ομάδας μας.

Καλούμε λοιπόν όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτοσυγκράτηση, επιδεικνύοντας στην ΑΕΛ τον απαιτούμενο σεβασμό.

Υπογράφει στην ΑΕΛ ο Μπαριέντος!

Ο 34χρονος Ουρουγουανός αμυντικός – κεντρικός μέσος, Ζαν Πιερ Μπαριέντος, που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Βόλου, θα είναι εκτός απροόπτου η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΛ, καθώς ασφαλείς πληροφορίες τον θέλουν να υπογράφει σήμερα το συμβόλαιό του με τους “βυσσινί”, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, “με τη βούλα” πρόκειται να πιστοποιηθεί επίσης σήμερα και η απόκτηση του 29χρονου γκολκίπερ, Κλέιτον Περντρέου από τον Μακεδονικό.

Θυμίζουμε ότι ο Ζαν Πιερ Μπαριέντος στα 4 χρόνια που αγωνίστηκε στον Βόλο είχε 82 συμμετοχές πρωταθλήματος και 5 γκολ, ενώ ο Περντρέου ανακηρύχθηκε από παίκτες και προπονητές, κορυφαίος τερματοφύλακας της απελθούσας περιόδου στον 1ο Όμιλο της Super League 2.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Αποχαιρέτησε την ΑΕΛ ο Μαυριάς: "Αντίο σε αυτήν την μεγάλη ομάδα"

Παρελθόν από την ΑΕΛ αποτελεί ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Μαυριάς, ο οποίος με αφορμή την αποχώρησή του από τους «βυσσινί» μέσω του προσωπικού του προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτησε γράφοντας χαρακτηριστικά: 

«Ήρθε η στιγμή να πω το δικό μου αντίο σε αυτή τη μεγάλη ομάδα, την ΑΕΛ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, το ιατρικό επιτελείο και τον φροντιστή μας για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απίστευτο κόσμο της Λάρισας που ήταν συνεχώς δίπλα μας και είναι σίγουρο ότι σε αυτόν τον κόσμο αξίζει μόνο μια κατηγορία, η Super league. Εύχομαι λοιπόν μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να πετύχει την άνοδο και να μονιμοποιηθεί στα σαλόνια της Α Eθνικής, εκεί που ανήκει αυτή η ιστορική ομάδα!»

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Αποχωρεί ο Μαυριάς από την ΑΕΛ

Παρελθόν όπως όλα δείχνουν από την ΑΕΛ θα αποτελέσει τις επόμενες ημέρες ο μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Μαυριάς, που λήγει το συμβόλαιό του με τους «βυσσινί» στις 30/06/2024.

Ανανέωσαν με την ΑΕΛ Στάμου και Θ. Παπαγεωργίου

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίων για τον επόμενο χρόνο(έως 30/6/2025) των ποδοσφαιριστών Θανάση Παπαγεωργίου και Δημήτρη Στάμου.

Λίγα λεπτά μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο αρχηγός της ΑΕΛ Θανάσης Παπαγεωργίου δήλωσε:

Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα για ακόμη μία σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη τους.
Έχουμε μπροστά μας μία κομβική χρονιά και πρέπει όλοι μας να δώσουμε το 100%, ώστε η ΑΕΛ να επιστρέψει εκεί που της αξίζει στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Δημήτρης Στάμου δήλωσε:

Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα με την ΑΕΛ. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ξέρουμε ότι η επόμενη σεζόν θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για όλους μας, καθώς η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία είναι μονόδρομος. Αυτό που χρειάζεται είναι να δουλέψουμε σκληρά, χωρίς πολλά λόγια και να κάνουμε το παν ώστε η ΑΕΛ να πάρει την θέση που της αξίζει στη Σούπερ Λίγκα.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Επιστρέφει στην Λάρισα για την ΑΕΛ ο Λούκας Πολέτο

Τον Βραζιλιάνο 29χρονο αριστερό εξτρέμ, Λούκας Πολέτο φαίνεται πως "γλυκοκοιτάει" η ΑΕΛ για την ενίσχυση της στην επιθετική γραμμή.

Ο Πολέτο είναι γνωστός στο κοινό της Λάρισας από το πέρασμα του στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας το 2018, ενώ αργότερα αγωνίστηκε στην Ελλάδα για την Ξάνθη και τον Λεβαδειακό.

Το 2022 επέστρεψε ξανά στο ποδόσφαιρο της χώρας του ενώ την περυσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα του Λεβαδειακού με τον οποίο πανηγύρισε και την άνοδο στην Super League 1.

Υπενθυμίζουμε, πως η ΑΕΛ μέχρι να πάρει και επίσημα την αδειοδότηση δεν μπορεί να προχωρήσει σε περαιτέρω ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών άνω των 25.

Συνεπώς, όταν με το καλό τελειώσει η υπόθεση της αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, οι "βυσσινί" θα μπορούν πιο ελεύθερα να προχωρήσουν σε επίσημες ανακοινώσεις. 

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Gate 1: "Καλούμε εμείς ΟΛΟ τον κόσμο να αγκαλιάσει την ΟΜΑΔΑ"

Η χρονιά έκλεισε, και ο πρωταρχικός στόχος που δεν ήταν άλλος από την άνοδο, χάθηκε από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια των play-off.

Όμως, υπάρχουν κάποια πράγματα πολύ σημαντικότερα για εμάς από την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται η Ομάδα, και ας μην βρίσκεται για άλλη μια χρονιά εκεί που αδιαπραγμάτευτα ανήκει.
Ποτέ δεν τέθηκε η πρώτη κατηγορία ως προϋπόθεση και κριτήριο για την αγάπη μας και αυτό το έχουν επιβεβαιώσει διαχρονικά οι παλαιότεροί μας και έτσι θα πορευτούν και οι επόμενοι από εμάς.

Διότι πολύ απλά η ΑΕΛ μας είναι τεράστια.

Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς λοιπόν, και θέλουμε να πιστεύουμε για τον κάθε συνοπαδό μας, είναι η ΑΕΛ μας να πορεύεται μέσα σε όλη την σαπίλα που επικρατεί με αξιοπρέπεια και με αρχές ταυτισμένες με το DNA της. Με ηρεμία, με συνέπεια, μα πάνω από όλα με μια διοίκηση που σέβεται τον ΚΟΣΜΟ και πράττει όπως αρμόζει στο μέγεθος που αυτή ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ και ΔΙΟΙΚΕΙ.

Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μία πόλη που το σύνολό της ζει και αναπνέει για την ΑΕΛ.
Για αυτό μπορεί να αντιληφθεί το οτιδήποτε συμβαίνει γύρω της, και προφανώς κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από κανέναν.
Το τι πέρασε ο οργανισμός της ΑΕΛ σαν σύνολο στο διάστημα της επταετίας του κοντού και το πόσο διψούσε για αλλαγή δεν τίθενται προς συζήτηση. Αυτή η κατάσταση σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Ομάδα πέρασε έπειτα από πολλά χρόνια σε χέρια Λαρισαίου, δημιούργησε αισιοδοξία και προσδοκίες στον κόσμο.

Είναι γεγονός επίσης, πως η Ομάδα επέστρεψε στο γήπεδο που φτιάχτηκε για αυτήν. Αυτό βέβαια, θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο , όπως και η καθαριότητα του(!), όχι να παρουσιάζεται σαν κατόρθωμα. Ο κόσμος έκανε αγώνα εξαρχής για να φτιαχτεί το γήπεδο, και θα συνεχίζει να δίνει για να αγωνίζεται η ΑΕΛ σε αυτό.

Μακάρι ειλικρινά να συνεχίζαμε να γράφουμε για θετικά, αλλά χαθήκαμε κάπου στην μετάφραση και στα μεγάλα λόγια.

Αχιλλέα Νταβέλη έχεις καταλάβει και εσύ ο ίδιος πως δεν έχεις καμία δικαιολογία και κανένα χρονικό περιθώριο. Από την στιγμή που ήρθες στην ΑΕΛ, αποδεικνύεις συνεχώς ότι δεν έχεις καμία αίσθηση ποιας ομάδας ηγείσαι.  

Από πού να αρχίσουμε ; 

Από τον περασμένο Σεπτέμβρη που έκανες το site της παε γραφείο τύπου της κυβέρνησης ενώ η μισή Θεσσαλία ήταν πνιγμένη στη λάσπη; Την άνευ προηγουμένου ξεφτίλα να λύσεις το συμβόλαιο του αρχηγού της Ομάδας Θεωδορόπουλου, την ώρα που ο ίδιος ήταν τραυματίας και πλημμυροπαθής όπως και πόσοι συμπολίτες μας ; Η παε όλο αυτό το διάστημα ήταν άφαντη, ενώ οι κακοί οργανωμένοι που δεν γεμίζουν ταξί στήριξαν με κάθε τρόπο την πόλη.

Από το ρόστερ που στην πλειοψηφία του, στα καλά χρόνια της ΑΕΛ δεν θα περνούσε από την Λάρισα ούτε για καφέ ; Και όμως κάποια παιδιά φτάσανε το ταβάνι τους και ματώσανε την φανέλα γιατί ένιωσαν την τρέλα μας, και εμείς τους στηρίξαμε μέχρι αηδίας!

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις όμως! Αν δεν μπορείς να βάλεις το χέρι στην τσέπη, μη βάζεις μεγάλα λόγια στον κόσμο! Βγες και μίλα ανοιχτά για τις δυνατότητες και το μπάτζετ που διαθέτεις! (βλέπε εποχές Σωτηρούλη όπου ο άνθρωπος έλεγε δεν έχω λεφτά να βάλω , και όμως έπαιζες Γ' εθνική με 15.000 στο ΑΛΚΑΖΑΡ.. Άλλες εποχές...)

Βγες και πες ποιος φεύγει ποιος μένει και ποιος έρχεται! Είναι γελοίο να το έχει η πόλη τούμπανο και εσύ κρυφό καμάρι πως ο τάδε φεύγει / μένει / πήγε στην Αργεντινή / μάλωσε με τον προπονητή / χάλασε τα αποδυτήρια / δεν πληρώνεται , και να μην βγαίνεις να κάνεις μια επίσημη δήλωση για να ξεκαθαρίσεις τι συμβαίνει, ή όταν το κάνεις να σε διαψεύδουν τα γεγονότα στην πορεία.

Βέβαια κοινή συνισταμένη των παραπάνω είναι πως οι πιο πολλοί από όσους αποχώρησαν , με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό του προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Νάση, έθεσαν δημόσια θέμα μη πληρωμών επί σειρά μηνών!

Δεν νοείται επίσης εν έτη 2024 να μην διαθέτει η παε ένα e-shop και μια επίσημη μπουτίκ για να προμηθεύεται ο κόσμος φανέλες και ρούχα.

Δεν νοείται να μην έχεις μια αξιοπρεπή σελίδα στα social media που να ανανεώνεται συνεχώς με υλικό ή τουλάχιστον να ενημερώνει τον κόσμο για τα αποτελέσματα των αγώνων. Κατορθώνεις απλά να υστερείς επικοινωνιακά και να χάνεις σίγουρα έσοδα. Πόσο μάλλον όταν είσαι και ιδιοκτήτης δημοσιογραφικού ομίλου!

Σε μία από τις συνεντεύξεις τύπου που τόσο σου αρέσει να δίνεις, μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον λεβαδειακό όπου ο κόσμος πίστεψε στην Ομάδα και γέμισε το γήπεδο μετά από καιρό, εσύ αγόρευες για ποδοσφαιρικό πολιτισμό και διαφήμιζες τιμές μίνι διαρκείας, members club,ταινίες και συναυλίες .

 Αντί αυτού, άφησες την Ομάδα εκτεθειμένη για 12 χιλιάρικα στα play off και άφησες την επο να σε ξεμπροστιάζει για τα δελτία . Αλήθεια , αφού η συμμετοχή του χανουμιού β στα play off προφανώς και ήταν παράνομη, γιατί άφησες την Ομάδα να παίξει και δεν το πήγες μέχρι τέλους; Γιατί έμεινες μόνο στα λόγια και στο τέλος κατέληξε το όλο θέμα περίγελος στην ποδοσφαιρική Ελλάδα;  

Στο δικό μας κομμάτι τώρα...

Από την πρώτη στιγμή διακήρυττες πως θέλεις τον κόσμο και δη τους οργανωμένους κοντά στην Ομάδα. Εμείς είμαστε εκεί σε κάθε άθλημα αδιαπραγμάτευτα.

Εσύ είσαι αυτός που στην πρώτη ευκαιρία μίλησες υποτιμητικά για περιθωριακούς, πρόβατα και κακοποιά στοιχεία.

 Εσύ είσαι αυτός που μας άφησες χωρίς εισιτήρια σχεδόν σε κάθε εκτός έδρας αναμέτρηση και ας ήμασταν πάντα εκεί.

 Εσύ είσαι αυτός που με την πρώτη αφορμή, επέλεξες να μας “τιμωρήσεις”, ζητώντας Α.Μ.Κ.Α επιλεκτικά μόνο στην κερκίδα των οργανωμένων. 

Εσύ είσαι αυτός που σιγοντάρει τα γουρούνια με τις πράσινες και μπλε στολές να παίρνουν αέρα και να πουλάνε τρέλα έξω από το πέταλο σε όλο τον κόσμο , αδιαφορώντας για τις συνέπειες!
Άλλωστε τα επεισόδια δεν τα προκαλεί ποτέ η αστυνομία είναι γνωστό αυτό..

Φτάνοντας στο πιο πρόσφατα γεγονότα, στην μοναδική εκδήλωση από πλευράς παε για τα 60 χρόνια, έβαλες να στρογγυλοκαθίσουν στην πρώτη σειρά πολιτικοί και κάθε λογής άσχετοι με την ομάδα, αφήνοντας 3 σειρές πίσω τους ζωντανούς θρύλους του συλλόγου που μας έκαναν ΑΕΛ από μικρά παιδιά. Δεν δίστασες ακόμα και να μειώσεις για άλλη μια φορά τον κόσμο της ομάδας, επαινώντας γαύρους βορρά και νότου, ξεχνώντας εποχές παράγκας, που μας έριξαν σε πέτρινα χρόνια. Και επειδή οι παράγκες στον ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζουν και ανθίζουν, ούτε να διανοείσαι για συμμαχίες. Έσπευσες σε βαρύγδουπες δηλώσεις για σίγουρη άνοδο και για μεταφορά των μετοχών στον δήμο σε περίπτωση αποτυχίας. Για την αδειοδότηση ούτε λόγος!
Φυσικά η μοναδική σου αναφορά προς τον κόσμο ήταν για να ζητήσεις οικονομική στήριξη.

Προτού λοιπόν βγεις ξανά και ζητήσεις από τον κόσμο μόνο τα λεφτά του για εισιτήρια διαρκείας μην προσφέροντας κάτι στον αντίποδα, καλούμε εμείς ΟΛΟ τον κόσμο να αγκαλιάσει την ΟΜΑΔΑ και να γεμίσει το γήπεδο την επόμενη χρονιά. 
Οι μισογεμάτες κερκίδες αποτελούνε και δική μας ευθύνη. Αυτό είναι και το νόημα αυτής της ανακοίνωσης.

Καταλαβαίνουμε, ότι ο κόσμος μετά από τα 7 πιο δύσκολα χρόνιας της ιστορίας μας, και μετά από την διετία που αναλύθηκε παραπάνω έχει απομακρυνθεί από την ομάδα. Αυτό το αποδεικνύει και η εικόνα του γηπέδου, που παρά τις προσιτές τιμές των διαρκείας, δεν γέμισε τις κερκίδες στα περισσότερα ματς της χρονιάς. 

Και αυτό θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους. Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ, μετά από κάθε πρόεδρο ή παράγοντα! Για αυτό και την χρονιά που έρχεται πρέπει ο κόσμος της ΑΕΛ να συσπειρωθεί γύρω από το σύλλογο. 

Πάμε να θυμηθούμε όλοι μαζί τι σημαίνει ΑΕΛ . Πάμε να θυμηθούμε τι θαύματα μπορούν να συμβούν όταν η Βασίλισσα έχει όλους εμάς στο πλευρό της !

Όσον αφορά εμάς, ο πρόλογος είναι περιττός... ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ !

ΘΥΡΑ 1

ΑΕΛ: Προπονητής τερματοφυλάκων ο Παναγιώτης Πομώνης

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Πομώνη για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Γεννημένος στις 13/4/1986.

Ο Παναγιώτης Πομώνης είναι κάτοχος UEFA B και UEFA B GOALKEEPING, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που έχουν να κάνουν με την θέση του τερματοφύλακα. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια ήταν στην Κηφισιά.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Επαγγελματικό συμβόλαιο και ο Νίκος Αβραμούλης

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Νίκος Αβραμούλης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2027. Ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός είναι μέλος της Κ17 και γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Δημήτρη Αβραμούλη. Είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που γίνεται επαγγελματίας από τις ακαδημίες μας ακολουθώντας το ίδιο δρομολόγιο με τους συμπαίκτες του Γραββάνη, Γκρόζο και Δημηνίκο.

O Νίκος Αβραμούλης γεννήθηκε στις 6/8/2008. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στα τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΛ και έπειτα αγωνίστηκε δύο χρονιές στην ακαδημία Olympic. Από πέρυσι εντάχθηκε στην ακαδημία Κ15 της ΠΑΕ ΑΕΛ και ήταν αρχηγός της ομάδας που έφτασε στον ημιτελικό της SL K15. Φέτος αγωνίστηκε με την Κ17 που έφτασε στον ημιτελικό της SL K17.

Έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα Προ-παίδων Κ16, σε αγώνες διεθνούς τουρνουά.

Προϊστάμενος διοικητικού τμήματος της ΠΑΕ ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Σπύρο Παπακωνσταντίνου που αναλαμβάνει Προϊστάμενος διοικητικού τμήματος της ΠΑΕ.
Ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου προέρχεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου καθώς αγωνίστηκε σε Πανελευσινιακό, Αστέρα Μαγούλας και Αίαντα Σαλαμίνας.
Στη συνέχεια και σε ηλικία 27 ετών σταμάτησε την ενεργό δράση και ασχολήθηκε από άλλο πόστο, ανεβαίνοντας όλες τις βαθμίδες διοίκησης μιας ΠΑΕ.

Έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες, ενώ κατείχε το πόστο του γενικού διευθυντή σε Πανελευσινιακό, Σπάρτη, Ηρόδοτο, Ολυμπιακό Βόλου και Διαγόρα Ρόδου.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Και ο Βαγγέλης Ανδρέου της Νίκης Βόλου στο στόχαστρο της ΑΕΛ

Ακόμα ένας παίκτης που πέρυσι έπαιξε στη Νίκη Βόλου, ο Βαγγέλης Ανδρέου, φέρεται να έχει μπει στο… σημάδι για την αμυντική ενίσχυση της ΑΕΛ, εκτός από τον Παναγιώτη Παναγιωτίδη (ο Τάσος Κρητικός ήδη αποκτήθηκε).

Ο 33χρονος Τρικαλινός στόπερ έχει πολλές παραστάσεις στην κατηγορία και δεν αποκλείεται να ντυθεί στα βυσσινί.

Ο Ανδρέου στο παρελθόν, πριν την τριετία στην ομάδα της Μαγνησίας, αγωνίστηκε σε Χανιά, Δόξα Δράμας, Απόλλωνα Λάρισας, Πιερικό, Αχιλλέα Τριανδρίας, Τρίκαλα, Θύελλα Πετρωτού, Μετέωρα και Κ21 ΠΑΟΚ.

Πηγή: Monobala

ΑΕΛ: Νέος Team Manager ο Γιάννης Στάθης

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι νέος team manager της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Γιάννης Στάθης. Άνθρωπος του ποδοσφαίρου με πλούσια καριέρα και 300 επαγγελματικές συμμετοχές έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Παναχαϊκή, Απόλλων Καλαμαριάς, Πας Γιάννινα, Πανθρακικό, ΟΦΗ, Λεβαδειακό, Πλατανιά, Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη. 

Το 2022 σταμάτησε την ενεργό δράση και ασχολήθηκε με το management παικτών. Την σεζόν 2022-2023 ήταν team manager στον Παναιτωλικό.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

SL2: Πάει ξανά για δύο ομίλους το πρωτάθλημα

Μια νέα τροπή παίρνει ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League 2, ύστερα από την κίνηση του Αστέρα Τρίπολης να καταθέσει αίτημα για συμμετοχή ομάδας Β’ στο πρωτάθλημα.

Παρόλο που η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου της Super League 2 αναμενόταν να έχει έναν όμιλο, σύμφωνα με πληροφορίες αυτό αναμένεται να αλλάξει!

Ο λόγος είναι ότι με τη συμμετοχή των Αρκάδων οι ομάδες φτάνουν τις 21 με αποτέλεσμα να μην γίνεται η διεξαγωγή πρωταθλήματος με μόλις έναν όμιλο.

Υπενθυμίζεται ότι στην προκήρυξη δεν προβλέπεται η διεξαγωγή του σε δύο ομίλους, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, ωστόσο κάποιες ΠΑΕ είναι υπέρ αυτής της προοπτικής.

Όσοι είναι υπέρ της διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε έναν όμιλο επικαλούνται την εμπορικότητά του.

Αποφάσεις θα ληφθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Οι πρώτες δηλώσεις του Τσιμπανάκου ως Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ (vid)

Την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη ως επίσημο μέλος της ΠΑΕ ΑΕΛ (Γενικός Διευθυντής) έδωσε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος στον ραδιοφωνικό σταθμό Formedia Radio 99.8 και στον δημοσιογράφο Χρήστο Ευθυμίου. 

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο

Video by: Formedia.gr 

ΑΕΛ: "Κλεισμένος" ο Περντρέου στους "βυσσινί"

Νέα εξέλιξη υπάρχει στην υπόθεση του γκολκίπερ Κλέτον Περντρέου, καθώς δεν έχει επιβεβαιωθεί απλά το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για την απόκτηση του αλλά οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να έχει ήδη υπογράψει με τους "βυσσινί".

Η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του αναμένεται να βγει μετά την αδειοδότηση που θα πάρει η ΠΑΕ ΑΕΛ είτε σε πρώτο, είτε σε δεύτερο βαθμό.

Π. Νάσης: "Έφυγα λόγω ασυνέπειας και αφερεγγυότητας της διοίκησης"

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΑΕΛ, Παναγιώτη Νάση:

Επειδή η άγνοια και η προχειρότητα, η οποία έχει στοιχίσει πολλές φορές στην ΠΑΕ ΑΕΛ, οδηγεί συχνά στην ανοησία θα ήθελα να ενημερώσω και παράλληλα να αποκαταστήσω την αλήθεια, σε ότι αφορά τα αίτια της απομάκρυνσης μου από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Στις 7/6/2024 ,σε άρθρο της εφημερίδας 'ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" το οποίο υπογράφει ο έγκριτος δημοσιογράφος Κέλλας Σωτήρης, αναφέρθηκε, μετά από πληροφόρηση που είχε απο μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ ,ότι η ΠΑΕ δεν επιθυμεί να συνεχίσω να είμαι προπονητής στην ομάδα επειδή δεν έχω δίπλωμα προπονητή τερματοφυλάκων.

Από τις 22/5/2024 ενημέρωσα τον κύριο Δερμιτζάκη ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσω στην ομάδα λόγω ασυνέπειας και αφερεγγυοτητας της διοίκησης.(Απλήρωτοι ΜΑΡΤΙΟ, ΑΠΡΊΛΙΟ ,ΜΑΙΟ ,ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ)

Σας παραθέτω τον κανονισμό λειτουργίας των προπονητών σε όλες τις κατηγορίες καθώς και τα διπλώματα μου με τα οποία εργάζομαι τα τελευταία 17 χρόνια!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες καθώς και στην επιθεώρηση εργασίας.

Κουράγιο ΑΕΛ !!

Με τιμή ΝΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 

Πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΑΕΛ



ΑΕΛ: Σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις με Οικονόμου

Οι μεταγραφικές εξελίξεις τρέχουν στην ΑΕΛ, προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει τους παίκτες που βρίσκονται στο «στόχαστρό» της σύμφωνα με τις εισηγήσεις του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη, για να είναι όσο το δυνατόν πληρέστερη στην έναρξη της προετοιμασίας (σύμφωνα με τον προγραμματισμό της νέας περιόδου το βασικό στάδιο θα γίνει από 18 έως 31 Αυγούστου, ενώ η πρώτη συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 29 Ιουλίου).

Μετά τις αποκτήσεις των επιθετικών Γιάννη Πασά και Τάσου Κρητικού, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ενίσχυση της άμυνας και της μεσαίας γραμμής. 

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «βυσσινί» βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της τρίτης μεταγραφικής τους κίνησης που αφορά στον 29χρονο μέσο από τον Πανσερραϊκό, Άγγελο Οικονόμου. 

Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και γίνονται σε πολύ καλό κλίμα, γεγονός που δείχνει ότι αναμένεται –εκτός απροόπτου- να υπάρξει θετική κατάληξη.

Πηγή: Ελευθερία

Γενικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο που αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος προέρχεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου και ως ποδοσφαιριστής, έκανε καριέρα στα ελληνικά πρωταθλήματα. Στη συνέχεια ξεκίνησε τη διαδρομή του ως manager παικτών, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει με επιτυχία παράγοντας σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό(ΟλυμπιακόΒόλου, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα και Πανσερραϊκό).

Έχει τελειώσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τουριστικές επιχειρήσεις και έχει πτυχίο sport manager από το πανεπιστήμιο της Κολωνίας.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Πηλαδάκης: "Μιλάω με την διοίκηση της ομάδας"

Το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα είχαμε ταυτόχρονη άφιξη του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κωστή Πηλαδάκη, και του πρώην τεχνικού, Γιώργου Δώνη, που συνυπήρξαν στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τη λαρισινή ομάδα το 2007.

«Δε νομίζουμε ότι η άφιξη στη Λάρισα συνδέεται μόνο με το τουρνουά Padel που γίνεται στο Olympic Park» ήταν τα πρώτα λόγια που είχαμε με τον πρώην πρόεδρο και ιδιοκτήτη του AEL FC Arena, Κωστή Πηλαδάκη, σε συζήτηση που είχαμε μαζί του.

Η απάντησή του μας ξάφνιασε: «Ήρθα και πριν δεκαπέντε μέρες. Ναι είχα, και τώρα, πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις».

Σχετικά με την κοινή άφιξη με τον Γιώργο Δώνη, το αντιμετώπισε με χιούμορ: «Μιλάμε με τον Γιώργο, αλλά του είπα να γίνει αυτός πρόεδρος και εγώ προπονητής… (σ.σ. γέλια)».

Για το AEL FC Arena ανέφερε τα εξής: «H αθλητική εγκατάσταση πιθανόν να πάρει άλλη μορφή, αλλά χωρίς να είναι κάτι ανακοινώσιμο, γιατί δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Αυτήν τη στιγμή ετοιμάζονται καλοκαιρινές εκδηλώσεις και ένα μεγάλο γεγονός που νομίζω θα απασχολήσει όλη την Ελλάδα».

Σχετικά με τη συνεργασία του με την ΑΕΛ: «Δεν το κρύβω ότι βλέπω από ελληνικό πρωτάθλημα μόνο την ΑΕΛ. Μιλάω με τη διοίκηση της ομάδας, αλλά δε θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο. Άλλωστε, πάντα, συζητούσα με τις διοικήσεις της ΠΑΕ, αλλά και του ερασιτέχνη…».

Για τις συναντήσεις που έκανε δε θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο. Το σίγουρο είναι ότι συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Λάμπρο Ιωακείμ.
Περισσότερα θα πει σε μια συνέντευξη που θα δώσει μέχρι τέλη του μήνα…

Πηγή: eleftheria.gr

Στην Ελλάδα αλλά όχι στο Καρπενήσι η προετοιμασία της ΑΕΛ!

Στις 29 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη νέα περίοδο και ήδη δόθηκε εντολή να επιστρέψουν οι παίκτες μέχρι τις 22 Ιουλίου, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις για τις εξετάσεις, ιατρικές και εργομετρικές. 

Η προετοιμασία θα γίνει στην Ελλάδα σε περιοχή που για πρώτη φορά θα πάει η ομάδα και θα διαρκέσει από 18 Αυγούστου έως 31 του ίδιου μήνα.

Γιάννης Στάθης ως γενικός αρχηγός της ΑΕΛ

Στη Λάρισα φίλοι της ομάδας είδαν τον Γιάννη Στάθη μαζί με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο (αναμένεται η ανακοίνωσή του για τεχνικός διευθυντής.

Ο Γιάννης Στάθης εχει θητεία σε Καλαμάτα, Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό Βόλου και άλλες ομάδες) και έχουν «πάρει φωτιά» τα σενάρια για να αναλάβει ως μάνατζερ της ομάδας, ενώ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Παναιτωλικό για μικρό διάστημα και τον Απόλλωνα Σμύρνης (πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Έκτορα Μονεμβασιώτη).

Ο Γιάννης Στάθης γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1987 και έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα, επίσης, με τα χρώματα των Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκού Πανθρακικού, ΟΦΗ, Λεβαδειακού, Πλατανιά, Απόλλωνα Σμύρνης, Ξάνθης και άλλες. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2022.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

ΑΕΛ: Εξετάζει την δύσκολη περίπτωση του Μπαριέντος!

Σε… σχεδιαστικό οργασμό για το ρόστερ της επόμενης μέρας βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Σε αυτό το πλαίσιο, στο κάδρο των «βυσσινί» είναι ο Ζαν Πιέρ Μπαριέντος ο οποίος αποχώρησε φέτος από τον ΝΠΣ Βόλος έπειτα από 4 χρόνια.

Ο Ουρουγουανός μέσος αγωνίστηκε για μία τετραετία με τη φανέλα του Βόλου, σημειώνοντας σε 89 παιχνίδια πέντε γκολ και οκτώ ασσίστ, αποτελώντας τον βασικό γρανάζι στη μεσαία γραμμή του Βόλου.

Η περίπτωση του είναι πιο σύνθετη και συνάμα πιο δύσκολη για την ομάδα της Λάρισας.

Πηγή: arenalarissa

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Αποχώρησε ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Νάσης

Σε εύρεση προπονητή τερματοφυλάκων είναι η ΑΕΛ καθώς ο μέχρι πρότινος, Παναγιώτης Νάσης αποχώρησε από τους "βυσσινί" έχοντας κάνει ωστόσο μια πολύ καλή δουλειά στα γκολποστ της ομάδας. 

Έγινε κρούση στον Ευριπίδη Βακουφτσή για τον αντικαταστάτη του χωρίς να υπάρξει κάποια συμφωνία και πλέον η διοίκηση στρέφεται σε άλλες επιλογές.

Πασάς: "Θέλω να παίξω στην Super League με την ΑΕΛ"

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΛ ο Γιάννης Πασάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μιλώντας στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής Colpo Grosso, στο FormediaRadio 99,8 και τον Χρήστο Ευθυμίου:

«Η ΑΕΛ είναι τεράστια ομάδα, με πολύ λαό, πιστό στην ομάδα που την ακολουθεί παντού και είναι τιμή μου να φορέσω αυτή τη φανέλα και να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της. Η προσέγγιση που μου έγινε από τον πρόεδρο και τον προπονητή με τον οποίο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν ήταν τέτοια που δεν με δυσκόλεψε να το σκεφτώ ιδιαίτερα. Ξέρω που έχω έρθει, ξέρω τις απαιτήσεις της ομάδας και του κόσμου.

Μοναδικός μας στόχος είναι η άνοδος στη super league και πιστεύω πως θα επιτευχθεί γιατί γίνεται πολύ καλή δουλειά από τη διοίκηση και τον κόουτς. Θεωρώ απαραίτητη τη συμβολή των φιλάθλων για να το καταφέρουμε και ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο μας”. 

Τέλος στην ερώτηση γιατί υπέγραψε συμβόλαιο 2 χρόνων με την ΑΕΛ, ο Γιάννης Πασάς απάντησε:

«Θέλω να παίξω με την ΑΕΛ στη super league, θέλω να νιώσω το συναίσθημα με τόσο κόσμο η ομάδα να παίξει στην κατηγορία που ανήκει».

Ανανεώνει ο Αντράντα

Στην ανανέωση ενός ακόμη βασικού πυλώνα της ομάδας, φαίνεται πως προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Αργεντίνος Λούκα Αντράντα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα "βυσσινί" και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

ΑΕΛ: Κινητικότητα και στο κέντρο με Οικονόμου και Παναγιωτίδη

Άλλοι δυο ποδοσφαιριστές προστέθηκαν στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΛ που μοιάζει αποφασισμένη από την στιγμή που λογικά η ομάδα θα πάρει αδειοδότηση, να χτίσει ένα σύνολο άξιο να διεκδικήσει την άνοδο. 

Τα ονόματα είναι ο 28χρονος μέσος Άγγελος Οικονόμου που αγωνίζεται στον Πανσερραϊκό και ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης της Νίκης Βόλου που παίζει ως αμυντικό χαφ.

Οι περιπτώσεις τους θα προχωρήσουν κυρίως αν δεν ανανεώσει ο Θωμαΐδης που έχει πρόταση και από το εξωτερικό. 

Συνέντευξη Δερμιτζάκη στο Formedia Radio 99.8 (vid)

Ραδιοφωνική συνέντευξη στο Formedia Radio 99.8 και στον δημοσιογράφο Χρήστο Ευθυμίου, έδωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης χωρίς να προβεί σε κάποια συνταρακτική δήλωση καθώς ενημέρωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου όπου εκεί θα μπορέσει να γίνει πιο αναλυτικός και πιο αποκαλυπτικός. 

Ωστόσο, στο βίντεο παρακάτω θα ακούσετε τις τοποθετήσεις του για την ΑΕΛ, τον κόσμο της, την προσπάθεια που γίνεται ήδη φέτος και για τις ακαδημίες της ομάδας.

Video by: Formedia.gr

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Στην ΑΕΛ ο Γιάννης Πασάς!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Πασά, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Είναι 34 ετών, γεννημένος τον Οκτώβρη του 1990. Αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και έχει ύψος 1.84.

Τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Καλαμάτας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Βέροια, Ηρακλή, Άρη και Κέρκυρα.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει μια παραγωγική χρονιά και να βοηθήσει την ΑΕΛ στο στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ.

ΠΑΕ ΑΕΛ: Τετραήμερο Πανθεσσαλικό Scouting για τις ακαδημίες

Μετά την πετυχημένη χρονιά με συμμετοχή των Κ17 και Κ19 στο final 4 και πιστή στους στόχους της η ΠΑΕ ΑΕΛ ξεκινάει την υπεραπόδοση των ακαδημιών κάνοντας πράξη ένα τετραήμερο πανθεσσαλικό σκάουτινγκ στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων για παιδιά ηλικιών από το 2006 έως το 2009.

Το προπονητικό τιμ αποτελούν οι Παύλος Δερμιτζάκης προπονητής ποδοσφαίρου UEFA pro, Παντελής Μπούσιας βοηθός προπονητή UEFA A’, Αντώνης Τσικάκης γυμναστής ΠΑΕ ΑΕΛ, Αποστόλης Ευαγγέλου προπονητής Κ19 UEFA A’ και Κώστας Νεμπεγλέρας Scouting.

Μέσα από αυτά τα δοκιμαστικά θα επιλεγούν παιδιά που θα στελεχώσουν τις ακαδημίες της ΑΕΛ Κ17 και Κ19 για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Το πλάνο της ΠΑΕ ΑΕΛ για τις ακαδημίες (vid)

Η επόμενη μέρα στις ακαδημίες της ΑΕΛ Κ17 και Κ19 βρέθηκαν στο επίκεντρο της ενημερωτικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ και των γονέων των ποδοσφαιριστών.

Ο πρόεδρος Αχιλλέας Νταβέλης αρχικώς ευχαρίστησε τους γονείς για την συνεργασία και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι νεαροί παίκτες, που είχε ως επιστέγασμα την συμμετοχή των δύο ομάδων στο final 4 και ανακοίνωσε τον Κώστα Κοταρέλα ως υπεύθυνο διοικητικό των ακαδημιών, τον Απόστολο Ευαγγέλου προπονητής της Κ19, τον Κώστα Νεμπεγλέρα προπονητή της Κ17 και τον Κώστα Τσότσο ως ειδικό συνεργάτη ιδιοκτήτη του Football Hall, ρομποτικού κέντρου εκγύμνασης και τεχνικών δεξιοτήτων το μοναδικό στην Ελλάδα.
Ο προπονητής της ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης επεσήμανε την σπουδαία δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και οριοθέτησε τα βήματα που απαιτούνται, ώστε τα παιδιά από τις Κ19 και Κ17 να κάνουν το βήμα παραπάνω και να ανέβουν στην πρώτη ομάδα ως επαγγελματίες, όπως έγινε πριν από λίγες ημέρες με τους Γραββάνη, Γκρόζο και Δημηνίκο.

Τέλος οι προπονητές Αποστόλης Ευαγγέλου, Κώστας Νεμπεγλέρας καθώς και ο Κώστας Τσότσος στις σύντομες τοποθετήσεις τους επεσήμαναν πως το ταλέντο μόνο δεν αρκεί και χρειάζεται από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές σκληρή δουλειά, προκειμένου να υπάρξει βελτίωση και να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για όλους.

Περισσότερες φωτογραφίες: Formedia.gr

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Μέλος της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Τσιμπανάκος

Μέλος της ΠΑΕ ΑΕΛ θα πρέπει να θεωρείται ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης, του ιδίου αλλά και του προπονητή της ομάδας, Παύλου Δερμιτζάκη όσον αφορά μεταγραφικούς στόχους που έχει σκοπό να "χτυπήσει" η ΑΕΛ.

Θυμίζουμε πως ο Τσιμπανάκος μέχρι και τα τέλη του Φλεβάρη ήταν τεχνικός διευθυντής στην Καλαμάτα με την συνεργασία των δύο πλευρών να διαρκεί πέντε μήνες καθώς αργότερα ο ίδιος υπέβαλε την παραίτηση του.

Εντείνονται οι προσπάθειες για Περντρέου και Στίκα

Οι προσπάθειες της ΑΕΛ για την απόκτηση του Περντρέου εντείνονται μετά και την οριστική αποχώρηση του Θεοδωρόπουλου. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΑΕΛ ήδη έχει κάνει πρόταση στον τερματοφύλακα του Μακεδονικού και αναμένονται εξελίξεις.

Παράλληλα, οι προσπάθειες συνεχίζονται για τον 28χρονο στόπερ Αποστόλη Στίκα από τη Νίκη Βόλου, γνώριμο του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη από την κοινή τους θητεία στην Καβάλα.

Πηγή: Ελευθερία

Υπογράφει στην ΑΕΛ ο Τάτος

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το σχετικό δημοσίευμα της «Ε», ο Ανδρέας Τάτος βρίσκεται πιο κοντά στην ΑΕΛ. 

Σύμφωνα με πηγές από την Καλαμάτα, ο 34χρονος μέσος εξοφλήθηκε από την Καλαμάτα αν και είχε συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο και όπως αναφέρεται οδεύει προς τη Λάρισα.

Σύμφωνα λοιπόν με χθεσινή ανάρτηση στο «Sportstonoto», «ο Γιώργος Πρασσάς (σ.σ. πρόεδρος της Καλαμάτας) εξόφλησε μέχρι και το τελευταίο ευρώ και φέτος τον Ανδρέα Τάτο και έτσι ελεύθερος πλέον ο 34χρονος μέσος υπογράφει στη Λάρισα.

Ο Αποστόλης Ευαγγέλου νέος προπονητής της ΑΕΛ Κ19

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Αποστόλη Ευαγγέλου ως προπονητή της ομάδας νέων Κ19.

Ο κ. Ευαγγέλου είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και έχει εργαστεί με επιτυχία στο πρόσφατο παρελθόν στις ομάδες μας Κ17,
Κ19 και Κ20. Επίσης στην Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας, ΠΟΕ, Δήμητρα Γιάννουλης, Αβέρωφ, Δαμασιακό, Μελιβοία και Αστραπή Νέας Πολιτείας.

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Ενδιαφέρον της ΑΕΛ για Στίκα

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, η ΑΕΛ έδειξε ενδιαφέρον για τον 28χρονο Πατρινό στόπερ Αποστόλη Στίκα.

Ο Στίκας είναι γνώριμος του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη από την κοινή τους θητεία στην Καβάλα, ενώ τη χρονιά που τελείωσε αγωνιζόταν στη Νίκη Βόλου (έπαιξε 14 παιχνίδια).

Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Βέροια, Χανιά, αλλά και στο εξωτερικό.

Πηγή: Ελευθερία

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

ΑΕΛ: Επαγγελματικό συμβόλαιο σε τρεις ποδοσφαιριστές της Κ17

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων τριών παικτών από την Κ17.

Συγκεκριμένα οι Βαγγέλης Γραββάνης, Δημήτρης Δημηνίκος και Κωνσταντίνος Γκρόζος υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Η πετυχημένη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ΑΕΛ τα δύο τελευταία χρόνια με την συμμετοχή των ομάδων μας σε final 4, φέρνει τα πρώτα αποτελέσματα, καθώς τρεις νεαροί ταλαντούχοι και εξελίξιμοι παίκτες κάνουν το βήμα παραπάνω και από σήμερα γίνονται επαγγελματίες με την ευχή μας τα επόμενα χρόνια να ακολουθήσουν και άλλα παιδιά της Κ17 και Κ19 το ίδιο δρομολόγιο.

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές δήλωσαν:

Γραββάνης Βαγγέλης: Είμαι πολύ χαρούμενος που οι κόποι και οι προσπάθειες μου δικαιώθηκαν και σήμερα υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ.
Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν και πίστεψαν σε μένα και θα δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω. Ιδιαίτερα θέλω να αναφερθώ στην οικογένειά μου που στάθηκε δίπλα μου και παρά τις πολλές αντιξοότητες και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με στήριξε και μου έδωσε την δύναμη να συνεχίσω και να φτάσει η σημερινή μέρα της δικαίωσης.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή μου και θα αποδείξω στο γήπεδο τι μπορώ να κάνω για τους βγάλω ασπροπρόσωπους.

Δημηνίκος Δημήτρης: Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για μένα, καθώς υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ. Από μικρό παιδί ονειρευόμουνα αυτή την στιγμή και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που οι κόποι μου δικαιώθηκαν.
Ξέρω ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και με δουλειά θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με πίστεψαν. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και ιδιαίτερα τον πρώτο μου προπονητή Τηλέμαχο Ζιάκα που πίστεψε σε μένα από μικρή ηλικία.

Γκρόζος Κωνσταντίνος: Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα με την υπογραφή του πρώτου μου επαγγελματικού συμβολαίου με την ΑΕΛ.
Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους προπονητές για την ευκαιρία που μου δίνουν και θα κάνω το παν να τους το ανταποδώσω και να τους δικαιώσω.

Αποχαιρέτησε την ΑΕΛ ο Θεοδωρόπουλος

Αποχαιρέτησε την ΑΕΛ ο έμπειρος τερματοφύλακας Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε στην αναφορά του, να ευχαριστήσει και τους Λαρισαίους οπαδούς.

Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος αγωνίστηκε για μια πενταετία συνολικά στην ΑΕΛ, έχοντας δύο θητείες, η μία τριών χρόνων και η άλλη δύο ετών.

Ο 34χρονος Λαρισαίος γκολκίπερ μέτρησε συνολικά 62 συμμετοχές.

Στo “αντίο” του, στους “βυσσινί” ανέφερε: «Σήμερα και τυπικά έφτασε η μέρα του αποχαιρετισμού μετά από 3 συνεχόμενα χρόνια και συνολικά 5 που υπηρέτησα την ομάδα που υποστήριζα από μικρός… όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησα την ομάδα όπως μου ζητήθηκε και κάνοντας τα πάντα ώστε η ομάδα να λειτουργεί σωστά… πάντα το καλό της ομάδας για εμένα ήτανε η προτεραιότητα μου…μερικές φορές επηρεάζοντας τόσο εμένα όσο και την οικογένεια μου… η ανάμνηση το να έχω υπηρετήσει την ομάδα ως αρχηγός θα με ακολουθεί για πάντα διότι ήταν η μεγαλύτερη τιμή για εμένα και η αναγνώριση για την αγάπη που τρέφω προς την ομάδα… Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια και ακόμη περισσότερο το ιατρικό τιμ για την μεγάλη βοήθεια στον σοβαρό τραυματισμό μ… εύχομαι η ομάδα να επιστρέψει σύντομα εκεί που πραγματικά ανήκει…Τέλος δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ (αν και ένα ευχαριστώ είναι λίγο) στους οργανωμένους οπαδούς για την στήριξη και την πολύτιμη βοήθεια τους όταν πραγματικά χρειάστηκα εγώ και η οικογένεια μου… Εις το επανιδείν…».

ΑΕΛ: Μεγάλη προσοχή στην περίπτωση του Μάναλη - Συνάντηση Δερμιτζάκη και διοίκησης

Αν θα πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποιον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΛ έως τώρα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί, αυτό είναι σίγουρα του Γιώργου Μάναλη, του πρώτου σκόρερ της Super League 2 την σεζόν που ολοκληρώθηκε με 18 γκολ φορώντας την φανέλα των Χανίων.

Η περίπτωση του φαίνεται να συγκεντρώνει την μεγαλύτερη προσοχή από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς είναι μια μεταγραφική προσθήκη που θα λύσει τα χέρια της ΑΕΛ στην υπόθεση γκολ.

Επίσης, το ρεπορτάζ αναφέρει πως επίκειται συνάντηση αύριο Τρίτη (04/06) με τον προπονητή των "βυσσινί" Παύλο Δερμιτζάκη και την διοίκηση. 

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Προτάθηκε στην ΑΕΛ ο Τάτος

Μετά τον Γιώργο Βαλεριάνο ένας ακόμα παίκτης της Καλαμάτας βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΛ και αυτός είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθερία" ο 35χρονος μεσοεπιθετικός, Ανδρέας Τάτος. 

Δεν είναι λίγοι που καταλογίζουν τις προσεγγίσεις στον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, που όλα δείχνουν ότι θα συνεργαστεί με τη λαρισινή ομάδα (συνδυάζοντας και τις οικογενειακές του υποχρεώσεις).

Ο Τσιμπανάκος ξέρει πολύ καλά τον νότιο όμιλο, αφού ήταν στέλεχος της Καλαμάτας και δεν είναι τυχαίο ότι η ΑΕΛ ρίχνει δίχτυα και σε παίκτες από τον συγκεκριμένο όμιλο. Άλλωστε, αν γίνει σε έναν όμιλο το φετινό πρωτάθλημα, θα χρειαστεί σημαντική ενίσχυση.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

ΑΕΛ: Πάει για double check από Χανιά - Εξελίξεις και στον "άσσο"

Μέρα με τη μέρα μεγαλώνει η μεταγραφική λίστα της ΑΕΛ ή τουλάχιστον μπαίνουν στην εξίσωση περισσότεροι ποδοσφαιριστές χωρίς να γνωρίζουμε από επίσημα χείλη αν ισχύουν τα ονόματα ή όχι.

Πάντως, ο Τάσος Κρητικός που ήταν μέσα σε αυτά έχει ήδη αποκτηθεί και ανακοινωθεί από την ΠΑΕ χθες κάτι που δείχνει πώς ίσως αυτά τα σενάρια να είναι σε καλό δρόμο.

Το όνομα του τερματοφύλακα του Μακεδονικού Κλέτον Πεντρέου παίζει δυνατά τις τελευταίες ώρες ανοίγοντας ταυτόχρονα και σενάρια περί πώλησης του Σουλούκου. 

Ο Αλβανός γκολκίπερ πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά και ψηφίστηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της κατηγορίας. 

Άλλη μια περίπτωση είναι ο Ισπανός Νίλι, που πέρασε και ένα διάστημα από τους "βυσσινί" το 2020 χωρίς να αγωνιστεί ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε προσπάθησε με τα Χανιά στον Νότιο όμιλο να διεκδικήσει την άνοδο πετυχαίνοντας και 5 τέρματα. Από τα Χανιά υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΛ και για τον πρώτο σκόρερ με 18 γκολ, Γιώργο Μάναλη. 

Επίσης, επιθυμία του Δερμιτζάκη είναι να φέρει στην Λάρισα και τον μέσο Στέλιο Πόζογλου που αγωνίζεται στον Καμπανιακό και έχουν συνεργαστεί οι δύο τους στην Βέροια.