Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

ΑΕΛ: Σήμερα εξετάζεται ο φάκελος της, αύριο η απόφαση!

Αντίστροφα μετρά το θέμα της αδειοδότησης για την ΑΕΛ. Σήμερα Τρίτη (25/05) η επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ αναμένεται να εξετάσει τον φάκελο των «βυσσινί» και αύριο το πιθανότερο θα ανακοινωθεί η απόφαση.

Το ζητούμενο για τη λαρισινή ομάδα είναι να αποφύγει τους μεταγραφικούς περιορισμούς που αποτέλεσαν εμπόδιο στα μεταγραφικά της πλάνα και να υλοποιήσει ανεμπόδιστη τους στόχους που έχει θέσει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εάν η απόφαση είναι θετική τότε η ΑΕΛ μπορεί να κινηθεί ελεύθερα στο μεταγραφικό παζάρι και να «χτυπήσει» οποιονδήποτε παίκτη έχει βάλει στο «στόχαστρό» της, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχουν για μια ακόμα χρονιά μεταγραφικοί περιορισμοί. 

Ήδη μέχρι τώρα η ΑΕΛ κινείται σύμφωνα πάντα με το μεταγραφικό πλάνο του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη και προχωράει με ικανοποιητικό ρυθμό, καθώς έχουν επιτευχθεί οι πρώτοι στόχοι, αλλά αυτό δεν μπορεί να επιφέρει εφησυχασμό, καθώς υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παζλ που θέλουν οι υπεύθυνοι της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και με γνώμονα να ικανοποιούνται οι υψηλοί στόχοι που έχει η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα.

Επομένως η πιο κρίσιμη ώρα για την ΑΕΛ και την ολοκλήρωση των μεταγραφών πλησιάζει σήμερα, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το θέμα της αδειοδότησης (εκτός απροόπτου) αναμένεται να έχει θετική κατάληξη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι «βυσσινί» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επέλθει συμφωνία, καθώς το θέμα εξαρτάται από την αδειοδοτηση.

Γενικότερα και όπως υπαγορεύει ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «βυσσινί», γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση δύο αμυντικών και ενός αμυντικού χαφ. 

Η αποχώρηση Μαυρία έγινε με δεδομένη την απόκτηση του Πολέτο, ενώ η παραμονή του Στάμου σημαίνει ότι θα αποκτηθεί ένας ακόμα σέντερ μπακ.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου