Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

ΑΕΛ: Προτάθηκε αλλά "κόπηκε" ο Πίρινεν - Προτεραιότητα στόπερ της Super League

Στην ΑΕΛ προτάθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime o Γιούχα Πίρινεν. Ο Φινλανδός αν και ανακοινώθηκε στα μέσα Ιουνίου, οτι ανανέωσε για δύο χρόνια με τον Λεβαδειακό, τελικά δεν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Βοιωτούς, για οικονομικούς λόγους και αποχώρησε. 

Πάντως με τους «βυσσινί», σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ δεν θα προχωρήσει, αφού η ομάδα του θεσσαλικού κάμπου έχει ως προτεραιότητα της άλλον κεντρικό αμυντικό ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν σε ομάδα της Super League.

Στα "βυσσινί" και ο Τριμμάτης!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Τριμμάτη, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας ως τον Ιούνιο του 2026. Είναι 25 ετών, γεννημένος τον Απρίλιο του 1999 και αγωνίζεται στην επίθεση.

Ο ταλαντούχος επιθετικός σε ηλικία 20 ετών υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, ενώ έχει αγωνιστεί σε Εθνικό, Αιγάλεω και Παναχαϊκή. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη σούπερ λίγκ με την ομάδα τον Ατρομήτου, με την οποία μέτρησε 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε και 1 γκολ(στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΛ στο Περιστέρι).

Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει μια παραγωγική χρονιά και να βοηθήσει την ΑΕΛ στο στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ.

Κοινή συνέντευξη τύπου από την ΠΑΕ ΑΕΛ

Κοινή συνέντευξη τύπου με την συμμετοχή θεσμικών φορέων και παραγόντων του τοπικού ποδοσφαίρου θα παραθέσει η ΠΑΕ ΑΕΛ την Πέμπτη 4/7/24 και ώρα 12:30μ.μ. στον πολυχώρο των εκδόσεων Πρεβέντη (Πάροδος Φιλελλήνων 3-5, Φρούριο Λάρισας).

Καθώς η συνέντευξη και η πρόσκληση αφορά μόνο στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, για όσους φιλάθλους-συμπολίτες μας ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ζωντανά, θα παρέχουμε link για live streaming μετάδοση λίγο πριν την έναρξή της.

Αποχώρησε από τα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΛ η Δήμητρα Βασιλάκου

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά από δύο έτη αγαστής συνεργασίας με την κ. Βασιλάκου, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την σημαντική συνεισφορά σε όλα όσα της είχαν ανατεθεί.
Η ενασχόληση της με τη δημόσια εκπαίδευση αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το άκρως επιτυχημένο πρόγραμμα “fair play στα σχολεία και σε όλες τις βαθμίδες της ζωής”.
Σε κάποιες άλλες πτυχές όμως η ίδια ενασχόληση λειτούργησε ως τροχοπέδη για περαιτέρω συνεργασία.
Η απόφαση για διακοπή της συνεργασίας κατόπιν ενδελεχούς συζήτησης ελήφθη από κοινού.
Η κ. Δημητρα Βασιλάκου υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και μέχρις πρότινος υπεύθυνη για θέματα marketing και επικοινωνίας.
Της ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και κάθε δυνατή πρόοδο.

Η δήλωση της Δήμητρας Βασιλάκου:
“Με την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-24, λήγει και η ενασχόλησή μου, εκ νέου, με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς πήρα την απόφαση να αποχωρήσω.


Ήταν ακόμα ένα δύσκολο, αλλά όμορφο και πάντα συναρπαστικό ταξίδι, το οποίο για εμένα τελειώνει εδώ.

Ευχαριστώ όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και με βοήθησαν να υπηρετήσω την ομάδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, Επιχειρηματίες – χορηγούς, ομάδες Νέων Κ17 και Κ19, επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, προπονητές και στελέχη της ΠΑΕ, τη Δ/θμια Εκπ/ση ν. Λάρισας και όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο, τους συνεργάτες, τα ΜΜΕ, τους χιλιάδες φιλάθλους.

Εύχομαι γρήγορα η ομάδα μας να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου όπου δικαιωματικά ανήκει.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς”.

Ανανέωση συνεργασίας με τον Αποστόλη Νταϊλιάνη

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Υπεύθυνο Marketing & Δημ. Σχέσεων Αποστόλη Νταϊλιάνη που διαρκεί από τον Ιούλιο του 2022. Επιπροσθέτως της εμπορικής διεύθυνσης αναλαμβάνει και τον ρόλο του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ για μια ευρύτερη ατζέντα θεμάτων και για τις αναγκαίες επαφές με τα τοπικά ΜΜΕ και πανελλαδικά.

Βιογραφικό:

Ο Αποστόλης Νταϊλιάνης σπούδασε Οικονομία & Διοίκηση στην Κορέλκο Αθήνας. Είναι ιδρυτής της διαφημιστικής “A.n.d. Communication” και συνεργάζεται ως σύμβουλος Marketing & Eπικοινωνίας με πολλές γνωστές επιχειρήσεις της Θεσσαλίας και της χώρας από το 2007.

Aπό παιδί ασχολήθηκε έντονα με τη μουσική και τη ζωγραφική ενώ μόλις σε ηλικία 8 ετών σχεδίασε, εκτύπωσε και κυκλοφόρησε δική του μαθητική εφημερίδα.

Από το 1993 κάνει ραδιοφωνικές εκπομπές (με μεγάλη ακροαματικότητα ειδικά την περίοδο 1995-2005, Heat FM 95.4 & Palace 91.4), ήταν υπεύθυνος σε studio παραγωγής, εκφώνησε δεκάδες διαφημιστικά spots. Δημιούργησε τα θεματικά 2λεπτα “coffee break” για 15 ελληνικά περιφερειακά ραδιόφωνα (2014-2016).

Από το 1998 έως το 2005 ήταν διοργανωτής του “On the Rocks Festival” στη Λάρισα.

Για 7 έτη βρέθηκε στον Palace FM 91.4 ως ραδιοφωνικός παραγωγός και υπεύθυνος προγράμματος. Tο 2006 συνεργάστηκε με τον δημοφιλή ραδιοφωνικό σταθμό της Βαρκελώνης RAC105, όπου για 30 ημέρες στην πρωινή ζώνη μετέδιδε μηνύματα προώθησης του ελληνικού τουρισμού και πληροφορίες για τις συνήθειες και την καθημερινότητα των Ελλήνων, σε ειδικό αφιέρωμα των Ισπανών εμπνευστών.

Από το 2007 έως το 2010 είχε την ευθύνη του εμπορικού τμήματος στη «Θεσσαλία Τηλεόραση» με αρκετές παραγωγές στο ενεργητικό του (εκπομπές, διαφημίσεις, συνεντεύξεις κ.α.).

Έχει δουλέψει στους σταθμούς Μελωδία 99.1, R69 104.5, Φιλιππούπολη 98.8, Diva 89, River 103.1, Pressing 90.1 και FORMedia Radio 99.8. Είχε την αποκλειστική αντιπροσωπεία, οργάνωση και διανομή, του e-περιοδικού “CDF” για το Νομό Λάρισας (CD του Φοιτητή) τη διετία 2010-2011.

Eίναι υπεύθυνος marketing & ανάπτυξης franchise της αλυσίδας “CAFe Me”. Παράλληλα μεταξύ άλλων διευθύνει την επικοινωνία της αλυσίδας φαγητού “to eat” από το 2010 και των καταστημάτων “Goody’s-Flocafe” στην πόλη της Λάρισας και στον αυτοκινητόδρομο Ε75 από το 2008.

Προσφέρει στη διεύθυνση Μarketing & Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ από το 2014 με 3 διοικήσεις (4 έτη στη SL2 και 1 στη Super League).

To φθινόπωρο του 2023 παρουσίασε τη δίωρη ζωντανή αθλητική τηλεοπτική εκπομπή “Thessaly Sport” στη FORMediaTV. Από τις 17/1/2024 παρουσιάζει την καθημερινή ζωντανή εκπομπή «ΤΗΛΕγράφημα» 18:00-19:00 στη FORMediaTV (Nova – EON TV, ch.724 HD).

Είναι Γραμματέας του Δ.Σ. της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης & Επικοινωνίας Κεντρικής Ελλάδας.

Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις (32η ταξιαρχία Πεζοναυτών) ως οδηγός “Hummer” και διαχειριστής χρηματοοικονομικού διοίκησης.

Έπαιξε μπάσκετ στην Ολύμπια Λάρισας ως το 1997 και ποδόσφαιρο στη Β’ Πειραιά και Α’ Καρδίτσας ως το 2005.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Μαζί αλλάζουμε κατηγορία" - Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, ενισχύοντας όλους τους τομείς, έπειτα από τη διοικητική της αναδιάρθωση, την επαρκή και πλήρη στελέχωση του διοικητικού προσωπικού σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει στο προπονητικό team, εκδηλώνει απερίφραστα στους απανταχού φιλάθλους τους ξεκάθαρους στόχους που έχει θέσει με τις στοχευμένες μεταγραφές που πραγματοποιεί για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο και θα τους διεκδικήσει μέχρι τέλους ΜΑΖΙ με τη “βυσσινί στρατιά” που διαχρονικά συμπορεύεται στο πλάι της, ως βασικό της στήριγμα στις χαρές και στις λύπες.

Η εξασφάλιση της πολυπόθητης αδειοδότησης από την ΕΠΟ, στόχος ο οποίος κατακτήθηκε λόγω της μεγάλης προσήλωσης και κατάρτισης του Νομικού επιτελείου, του οικονομικού τμήματος της ΠΑΕ, αλλά κυρίως λόγω της κάλυψης όλων των οικονομικών απαιτήσεων από τον μεγαλομέτοχο και Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, ανοίγει νέους ορίζοντες και μια νέα συμφωνία, που μεταξύ άλλων θα αγκαλιάζει και το γήπεδό μας το AEL FC ARENA.

Για τους ανωτέρω αλλά και για πολλούς άλλους λόγους, ευελπιστούμε σε ένα καλύτερο μέλλον με επιτυχίες που θα κατακλύσουν τον κόσμο μας με αισθήματα χαράς, ευτυχίας, υπερηφάνειας και συγκίνησης.

Πέραν των προαναφερθέντων, δε θα πρέπει να λησμονηθούν οι μεγάλες προσπάθειες της διοίκησης και προσωπικά του προέδρου κ. Αχιλλέα Νταβέλη, ο οποίος εξ υπαρχής της απόκτησης της ομάδας από τον Ιούνιο του 2022, εξάλειψε τις ποινές και τα χρέη του παρελθόντος δημιουργώντας προσδοκίες για την συστράτευση των τοπικών δυνάμεων ώστε το “βυσσινί άλογο” να καλπάσει ξανά και ξανά!

Όλος ο Νομός και όσοι αγαπούν την ΑΕΛ έχουν μια θέση στο γήπεδό μας!

Όλοι μαζί ας κινητοποιήσουμε φίλους-παρέες-οικογένειες, στηρίζοντας εμπράκτως την ομάδα, σε μια ακόμα απαιτητική οικονομικά σεζόν που χρειάζεται ταυτόχρονα πάνδημη ενίσχυση με φωνή, παλμό, χειροκρότημα και πίστη για να ζήσουμε ενωμένοι ανεπανάληπτες στιγμές!


ΜΑΖΙ αλλάζουμε κατηγορία!
Ενημερώνουμε για τη διάθεση και τις τιμές των “Εισιτηρίων Διαρκείας 2024-25” ευχαριστώντας ιδιαίτερα τους υποστηρικτές φιλάθλους των 2 ετών της διοίκησής μας κι ετοιμάζοντας ανανεωμένα προνόμια στο πρόγραμμα “ΑΕΛ παντού” σε συνεργασία με τους χορηγούς μας, στο “Premium Members Club” και σε νέες ανταποδοτικές ενέργειες ακόμα και κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων της αγαπημένης μας ομάδας.


Παρακαλούμε για την προσοχή σας και την τήρηση της διαδικασίας:

1. Εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από σήμερα Δευτέρα 1/7/24 (13:00) στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ για τους περσινούς κατόχους που επιθυμούν να διατηρήσουν τη θέση τους έως και το Σάββατο 6/7/24 (14:00). Παράλληλα όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας από σήμερα σε άλλες θέσεις και από την επόμενη εβδομάδα σε όλες τις διαθέσιμες του γηπέδου, αφού θα έχει λήξει η περίοδος ανανέωσης των περσινών κατόχων.

2. Οι φετινοί κάτοχοι διαρκείας θα έχουν τις ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ κι εξασφαλισμένη την ίδια θέση και την επόμενη σεζόν εφόσον η ΑΕΛ πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Super League.

3. Όλα τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται στους φιλάθλους μας αμετάκλητα μέχρι και την παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος της SL2.

4. Γυναικεία και παιδικά εισιτήρια διαρκείας 10-15 ετών θα έχουν έκπτωση 50% σε δυτική και ανατολική κερκίδα ενώ όλα τα παιδιά έως 9 ετών θα εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ με τη συνοδεία ενήλικα (για τα ανήλικα παιδιά θα πρέπει να προσκομίζονται και τα απαραίτητα έγγραφα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ για λόγους ταυτοποίησης και γονικής συναίνεσης).

5. ΔΩΡΕΑΝ θα εισέρχονται στο γήπεδο όλα τα ΑΜΕΑ που θα προσκομίσουν ΚΕΠΑ άνω του 67% στα γραφεία μας.

6. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους φετινούς αγώνες της ΑΕΛ εντός έδρας και συγκεκριμένα φιλικούς, κυπέλλου, πρωταθλήματος και PlayOffs.


Προσοχή: Εντός ολίγων ημερών οι αγορές των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνονται και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας Viva με μοναδικές εξαιρέσεις τα γυναικεία και τα παιδικά εκπτωτικά εισιτήρια για λόγους ταυτοποίησης και γονικής συναίνεσης. Η προπώληση ξεκινά σήμερα 1η Ιουλίου 2024, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, Σκαρλάτου Σούτσου 3 στον 3ο όροφο (ωράριο εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 10π.μ. – 5μ.μ. και Σάββατο 10π.μ. – 2μ.μ.) και προτρέπουμε να σπεύσουν οι περσινοί κάτοχοι για την ανανέωση της κάρτας τους και ειδικότερα όσοι επιλέγουν συγκεκριμένες θέσεις έως και το Σάββατο 6/7/24.

Για πρώτη φορά φέτος, μετά και τις ηλεκτρονικές εγγραφές οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μας θα εισέρχονται με άυλη κάρτα στις οθόνες των κινητών smartphones τους μέσω ειδικής εφαρμογής AELFC που θα δίνει μοναδικό κωδικό εισόδου για κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα ελέγχεται με αντίστοιχη ταυτοποίηση στις εισόδους των θυρών. Παράλληλα για σπάνιες εξαιρέσεις φιλάθλων με αδυναμία στη χρήση smartphone θα δίνεται ο κωδικός σε πλαστικοποιημένη κάρτα μιας χρήσης (η χρήση της άυλης κάρτας της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα έχει καμία σχέση με τη διαδικασία εισόδου που θα ισχύει φέτος για τα γήπεδα της Super League μέσω tickets.gov.gr ).

"Αδειάζει" το staff της ΑΕΛ - Μεταγραφές και στον "βυσσινί" πάγκο

Ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής για τα δεδομένα της SL2 έρχονται, αλλά στελέχη πρώτης γραμμής φεύγουν από το staff της ΑΕΛ, καθώς μετά τον Λαρισαίο γυμναστή αποκατάστασης και πρώην “βυσσινί”, Γιάννη Παπαϊωάννου, που ταξιδεύει στην Ινδία μαζί με τον Κώστα Κατσάρα για λογαριασμό της Punjab Football Club, από τη Λάρισα έφυγε και ο γυμναστής φυσικής κατάστασης της ομάδας, Αντώνης Τσικάκης, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο Ντουμπάι.

Υπενθυμίζουμε ότι προ ημερών ανακοίνωσε την αποχώρησή του και ο επικεφαλής φυσικοθεραπευτής, επίσης Λαρισαίος, Γιώργος Ζαχαρής.

Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Παύλος Δερμιτζάκης καλείται να λειτουργήσει τη νέα σεζόν με ανανεωμένο τουλάχιστον κατά 50% το team των συνεργατών του, παρότι έσταζε μέλι για το επίπεδο και την ποιότητα της δουλειάς των συγκεκριμένων συνεργατών.

Πηγή: Camposnews978.gr 

Ανακοινώθηκε ο Οικονόμου!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Άγγελου Οικονόμου, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας ως τον Ιούνιο του 2026. Είναι 29 ετών, γεννημένος τον Αύγουστο του 1995 και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.

Ο έμπειρος χαφ είναι μεγαλωμένος… ποδοσφαιρικά στη Γερμανία. Σε ηλικία 14 ετών επελέγη στις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου και έμεινε στο Μόναχο ως το 2016, αγωνιζόμενος και στην β΄ ομάδα της Μπάγερν. Την αγωνιστική περίοδο 2016-17 πήρε μεταγραφή στην Στουτγκάρδη Β΄, με την οποία αγωνίστηκε σε 10 ματς και ακολούθησε η επιστροφή στην Ελλάδα για τον ΟΦΗ με τον οποίον έπαιξε σε Σούπερ Λιγκ 2 και Σούπερ Λιγκ. Την περίοδο 2019-20, αγωνίστηκε κατά σειρά σε Δόξα Δράμας και Πλατανιά, ενώ από το 2020 αγωνιζόταν στην Βέροια, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής την σεζόν 2021-22 έχοντας συνολικά 31 συμμετοχές και 3 ασίστ.
Ο Άγγελος Οικονόμου τη φετινή περίοδο αγωνιζόταν στη Super League με την ομάδα του Πανσερραϊκού, με την οποία μέτρησε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει μια παραγωγική χρονιά και να βοηθήσει την ΑΕΛ στον στόχο της ανόδου στη Super League.