Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

ΑΕΛ: Συνέντευξη τύπου για όλα (vid)

Συνέντευξη τύπου παρουσία θεσμικών φορέων και παραγόντων του ποδοσφαίρου, με την συμμετοχή όλων σχεδόν των νέων και παλαιών στελεχών της, παραχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ, σήμερα Πέμπτη 4/7/24 και ώρα 12:30 στον πολυχώρο των εκδόσεων Πρεβέντη (Πάροδος Φιλελλήνων 3-5, Φρούριο Λάρισας).

Ειπώθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα από τους “βυσσινί” σχετικά με τους αγωνιστικούς στόχους και το πλαίσιο λειτουργίας της, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, 

Στο τραπέζι της συνέντευξης βρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Νταβέλης, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης, η επικεφαλής του νομικού τμήματος Δόξα Τσαγκαράκη, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος Κώστας Κοταρέλας και ο γενικός αρχηγός Γιάννης Στάθης οι οποίοι τοποθετήθηκαν για το όλο φετινό εγχείρημα. Στην συνέντευξη ήταν παρών και ο αντιπρόδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Νταβέλης ενώ την παρουσίαση της όλης εκδήλωσης έκανε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ, Αποστόλης Νταϊλιάνης.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ. Γκουντόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ηρακλής Γερογιώκας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Λάμπρος Ιωακείμ, καθώς και ο εκπρόσωπος των Παλαίμαχων, Γιώργος Πλίτσης.

Δείτε φωτογραφίες στο aelfc.gr

Παρακολουθήστε στο παρακάτω video αναλυτικά τι ειπώθηκε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου