Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Ριζική ανανέωση του προπονητικού κέντρου της ΑΕΛ

Ξεκίνησε εδώ και ένα μήνα με πυρετώδη ρυθμό η ουσιαστική αναβάθμιση σε ειδικό εξοπλισμό και η κτιριολογική ανακαίνιση του γνωστού προπονητικού κέντρου της ΑΕΛ, στη περιοχή των «Δένδρων» του Δήμου Τυρνάβου.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ AΕΛ μετά και την αυτοψία του Ιουνίου, η οποία επιβεβαίωσε με τον πλέον δραματικό τρόπο την εικόνα εγκατάλειψης, τον αντί επαγγελματισμό και την αδιαφορία των συνεργατών που εμπιστεύτηκε τα δύο τελευταία χρόνια για να «φροντίσουν» το προπονητικό στα Δένδρα, σήκωσε τα μανίκια!

Έτσι προσλαμβάνοντας πραγματικούς επαγγελματίες και ανθρώπους με ζήλο, αύριο το πρωί 29 Ιουλίου μπορεί περήφανα να υποδεχθεί στην ανεπίσημη πρώτη, τους ποδοσφαιριστές μας για να ξεκινήσουν καταρχήν στο σπίτι τους και με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, να χτίσουν αγωνιστικά με το επιτελείο του coach, τη χρονιά της πολυπόθητης ανόδου!

Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την αποφασιστικότητα της διοίκησης και την αυτοθυσία δύο νέων συνεργατών μας, που ακούνε στα ονόματα Δημήτρης και Δημήτρης.

Ο νέος φροντιστής και ο νέος γενικών καθηκόντων του προπονητικού κέντρου, δουλεύοντας αγόγγυστα και νυχθημερόν επέφεραν ένα μικρό θαύμα, λαμβάνοντας υπόψην το σύντομο χρόνο και τα τεράστια προβλήματα που διαδέχθηκαν.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους ευχαριστούμε δημόσια.
Δεν μένει παρά να ευχηθούμε καλή αρχή και με το δεξί στη Βασίλισσα του κάμπου!

Περισσότερες φωτογραφίες: Formedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου