Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Μπορεί να προκριθεί στους "16" • ΑΕΛ - Πανσερραϊκός (19:00)

Η ΑΕΛ μπαίνει ξανά στην μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας και σήμερα Πέμπτη (26/09 - 19:00) φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό στο AEL FC ARENA.

Δεν είναι μυστικό, πως οι φίλαθλοι των "βυσσινί" αισθάνονται αισιόδοξοι για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα σε μια ομάδα που δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε στο πρωτάθλημα της SL1 και είναι ουραγός με μόλις έναν βαθμό συγκομιδή.

Αυτό που συνδέει ΑΕΛ και Πανσερραϊκό την δεδομένη χρονική στιγμή είναι πως αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν στην άκρη του πάγκου τους έναν νέο προπονητή σε σχέση με αυτόν που ξεκίνησε την σεζόν.

Για την ΑΕΛ ο Αλέκος Βοσνιάδης αντικατέστησε τον Παύλο Δερμιτζάκη, ενώ ο Μιχάλης Γρηγορίου αποχώρησε για να τον διαδεχθεί ο Χουάν Φεράντο στις Σέρρες. 

Η ΑΕΛ διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ και το σίγουρο είναι πως θα κοιτάξει στα μάτια τον Πανσερραϊκό γιατί α) μπορεί να το κάνει και β) δεν έχει άλλη επιλογή. Στόχος της ομάδας δια στόματος και του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αχιλλέα Νταβέλη είναι να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στον θεσμό του Κυπέλλου όπου η ΑΕΛ έχει παράδοση με δύο κατακτήσεις (1985, 2007).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 4 HD.

Παρακάτω η αποστολή της ΑΕΛ:

Σουλούκος, Perntreou, Βενετικίδης, Ηλιάδης, Βαφέας, Στάμου, Παπαγεωργίου Θ., Παπαδόπουλος, Τριμμάτης, Kossonou, Γιαξής, Παναγιωτίδης, Παπαγεωργίου Κ., Stina, Acosta, Σγουρός, Κρητικός, Μούργος, Μωραΐτης, Γραββάνης και Fatai.

Πρόβλεψη ενδεκάδας:

Perntreou, Τριμμάτης, Ηλιάδης, Βαφέας, Kossonou, Παναγιωτίδης, Γιαξής, Παπαγεωργίου Κ., Μούργος, Acosta, Fatai.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου