Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΕΛ: Ξεκίνημα με το δεξί για τους "βυσσινί"

Με το δεξί ξεκίνησε η ΑΕΛ το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 καθώς επικράτησε με ανατροπή της Καβάλας με 2-1.

Η ΑΕΛ είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Δημητριάδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Περντρέου.

Η ΑΕΛ ισοφάρισε σχετικά γρήγορα, στο 53' με τον Ακόστα που πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Αστρά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι για το 1-1 για το πρώτο γκολ της ΑΕΛ για την φετινή σεζόν σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Την ανατροπή υπέγραψε με ωραιο δυνατό σουτ στο 89' εντός της περιοχής ο Τάσος Κρητικός που πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα στην επιστροφή του στους "βυσσινί". 

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ΑΕΛ νικήτρια με 2-1 ξεκινώντας έστω και δύσκολα με νίκη την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά ασχέτως αν δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την αντίπαλο της.

Επόμενη αναμέτρηση για την ΑΕΛ είναι την ερχόμενη Πέμπτη (26/09 - 19:00) για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανσερραϊκό στο AEL FC ARENA.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ: Περντρέου, Γιόχανσον(46΄Τριμμάτης), Βαφέας,Ηλιάδης, Κοσονού, Μπαριέντος, Παπαγεωργίου Κ.(87΄Γιαξής), Ακόστα(80΄Στίνα), Πασάς, Μούργος(65΄Κρητικός), Μωραϊτης(65΄Φατάι)

Καβάλα: Αστράς, Τσαμούρης,Ίτσιος, Κατσούρι(83΄Δαλιανόπουλος), Δημητριάδης, Γαβριηλίδης, Σπανουδάκης(54΄Πόποβιτς), Πάσαλιτς, Κασέμι(54΄Μέτσε), Εμπούκα, Παπαδόπουλος(83΄Λέλεκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου