Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Κούγιας για την ενίσχυση της ΑΕΛ

Η ΑΕΛ μπορεί ακόμα να μην έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με τα παιχνίδια του πρώτου γύρου στη Super League, ενώ υπάρχει στο μυαλό όλων και το πρώτο ματς για το Κύπελλο Ελλάδας με την Ξάνθη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ όμως έδωσε το στίγμα στις θέσεις που θα κοιτάξουν να ενισχυθούν οι «βυσσινί».
Ο Αλέξης Κούγιας σε τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι ΑΡΤ, ανέφερε πως η ΑΕΛ θα ψάξει για παίκτες κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αν και είναι δύσκολο να βρεθούν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές σ’αυτό το διάστημα.
Έτσι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, η λαρισινή ομάδα θα κινηθεί για τη θέση του αμυντικού μέσου καθώς Φατιόν και Λαγός έχουν ήδη αρκετές κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα, ενώ η διαθέσιμη επιλογή στον πάγκο της ομάδας είναι αυτή του Παναγιώτη Μπάλλα.
Παράλληλα, ενίσχυση αναμένεται να υπάρξει και στην θέση του οργανωτή καθώς οι Αγκάνοβιτς και Ντέλετιτς αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις, ενώ ο Λεοζίνιο έως τώρα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και θα κριθεί η παρουσία του στα επόμενα δύο ματς που απομένουν μέχρι και την αλλαγή του έτους.
Τέλος, ξεκαθαρίστηκε πως η ΑΕΛ θα ψάξει στην αγορά και για έναν ποιοτικό παίκτη που θα μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα μεσοεπιθετικά, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η ενίσχυση στις θέσεις των ακραίων μπακ μετά και την αποχώρηση των Ναβάρο και Κοντόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου