Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Matchday με αραιή χιονόπτωση στη Λάρισα

Η ΑΕΛ θα ψάξει να πάρει και το δεύτερο δώρο που μπορεί πριν τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές και τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα και στο Κύπελλο Ελλάδας για περάσει στην επόμενη φάση υποδεχόμενη στο AEL FC ARENA την Ξάνθη στις 15:00 το μεσημέρι.

Στη Λάρισα αναμένεται να βρεθούν δύο ομάδες που θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της χιονόπτωσης στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας.

Οι σημερινοί αντίπαλοι βρέθηκαν στις αρχές του μήνα (9/12) ξανά στο ίδιο γήπεδο, με τους «βυσσινί» να επικρατούν για το πρωτάθλημα της Super League με 1-0, με σκόρερ τον Κρίζμαν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και χαρακτηριστική εικόνα την κίνηση του Ηλία Φυντάνη προς την κερκίδα των γηπεδούχων και τον Αλέξη Κούγια να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο για να τον αποτρέψει και τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ να τους χωρίζουν.

Αγωνιστικά η ΑΕΛ θα υποδεχθεί την Ξάνθη με όλα της τα χαρτιά, μην έχοντας πλέον πολλές επιλογές από τον πάγκο μετά και τις αποχωρήσεις παικτών (Κούσας, Κοντόρ), το «πάγωμα» του Ναβάρο και την δυνατότητα του Λεοζίνιο να ψάξει να βρει ομάδα μπαίνοντας έτσι στη λίστα των μεταγραφών.

Μάλιστα προξενεί έκπληξη το γεγονός πως ενώ οι «βυσσινί» έχουν θέσει πως και στο Κύπελλο Ελλάδας θέλουν να έχουν μία καλή πορεία, μία μέρα πριν η ίδια η διοίκηση επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με τις αποχωρήσεις ενώ μερικές μέρες πιο πριν είχε επιτεθεί σε διάφορα δημοσιεύματα.

Η 20μελης αποστολή της ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ζίζιτς, Φάρκας, Γκόλιας, Ρέντζας, Γουάλας, Φατιόν, Δερμιτζάκης, Μπάλλας, Λαγός, Μασούρας, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης, Περόνε, Μακρής.

Έτοιμη έρχεται και η Ξάνθη στα Λάρισα, με τον Μίλαν Ράσταβατς να δίνει οδηγίες σε θέματα τακτικής, στατικές φάσεις και τελειώματα επιθετικών ενεργειών και να παίρνει στην αποστολή του 19 παίκτες: Ζίβκοβιτς, Τζελέπης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Συλλά, Σβάρνας, Φλίσκας, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Μεχία, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Ορφανίδης Π., Κίκε, Τριάδης, Ρότσε, Φασίδης, Γέντρισεκ, Κάστρο.

Η προϊστορία των δύο ομάδων στη Λάρισα, δείχνει πως η ΑΕΛ έχει το πάνω χέρι σήμερα καθώς στα πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει οι ομάδες «βυσσινί» έχουν πάρει.

Ωστόσο απο νωρίς το πρωί έχει αρχίσει να χιονίζει δειλά - δειλά και στην πόλη της Λάρισας χωρίς όμως να υπάρχει χιονοστρωση που σημαίνει πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου