Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΑΕΛ - Πανιώνιος (17:15, 20η αγωνιστική)

Τον Πανιώνιο θα φιλοξενήσει η ΑΕΛ σήμερα (17:15) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ηλίας Φυντάνης θα έχει στην διάθεση του 18 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων οι: Bozovic, Θεοδωρόπουλος, Jovanovic, Gojkovic, Γκόλιας, Wallace, Hubchev, Fatjon, Λαγός, Milosavljevic, Aganovic, Μασούρας, Μπάλλας, Mladenovic, Leozinho, Perrone, Krizman και Ναζλίδης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μίλος Ντέλετιτς και Βασίλης Ρέντζας αλλα και ο ανέτοιμος Βαγγέλης Μόρας.

Απο την άλλη πλευρά η αποστολή του Πανιωνίου που ταξίδεψε την Παρασκευή (02/02), αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Μπανανά, Μπραχίμι, Γκιοατά, Κότνικ, Νίλσεν, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Λάμπρου, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος.

Στην προϊστορία των δύο ομάδων με έδρα την Λάρισα οι "βυσσινί" σε τριάντα παιχνίδια μετρούν δεκαοκτώ νίκες ο Πανιώνιος πέντε ενώ επτά παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Στέφανος Κούμπαρακης απο τον Σύνδεσμο Θράκης ο όποιος σφυρίζει για πρώτη φορά την ΑΕΛ με βοηθούς του τους Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας) και Βασιλόπουλο (Έβρου) ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης απο την Ένωση Ηπείρου.

Το παιχνίδι θα έχει τηλεοπτική κάλυψη απο το Novasports 2 HD.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου