Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ (19:30, 21η αγωνιστική)

Στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ δοκιμάζεται αύριο (12/2) ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώνει την 21η αγωνιστική της Super League.

Ο Ηλίας Φυντάνης επέλεξε να πάρει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές: Bozovic, Θεοδωρόπουλος, Gojkovic, Μόρας, Zizic, Jovanovic, Γκόλιας, Wallace, Hubchev, Λαγός, Fatjon, Milosavljevic, Aganovic, Μασούρας, Mladenovic, Μπάλλας, Leozinho, Deletic, Perrone και Ναζλίδης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Krizman ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή στον ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Γλύκος, Μάτος, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Λημνιός, Μακ, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

Στην προϊστορία των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ σε τριάντα ένα παιχνίδια ο δικέφαλος του Βορρά μετράει είκοσι δύο νίκες, η ΑΕΛ μόλις δύο ενω επτά παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος απο τον Σύνδεσμο Αρκαδίας με βοηθούς τους Πετρόπουλος (Αρκαδίας) Μπαλτάς (Αχαΐας) ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Μάνος Σκουλάς απο την Ένωση Θεσσαλίας.

Το αυριανό παιχνίδι έχει ώρα έναρξης στις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη απο το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου