Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός (19:30, 22η αγωνιστική)

Τον Παναθηναϊκό φιλοξενεί η ΑΕΛ σήμερα στις 19:30 στο AEL FC Arena στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ηλίας Φυντάνης επέλεξε να πάρει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές: Bozovic, Θεοδωρόπουλος, Gojkovic, Γκόλιας, Zizic, Μόρας, Wallace, Ρέντζας, Hubchev, Λαγός, Milosavljevic, Aganovic, Μασούρας, Mladenovic, Μπάλλας, Fatjon, Leozinho, Krizman, Perrone και Ναζλίδης.

Αναλυτικά την αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ αποτελούν οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Μαυρομάτης, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης και Πίσπας.

Στην προϊστορία των δύο ομάδων στη Λάρισα. Σε τριάντα αγώνες η ΑΕΛ μετράει επτά νίκες, ο Παναθηναϊκός δεκα τέσσερις, ενώ εννέα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Δημήτριος Στυλιαράς απο τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας με βοηθούς του τους Δίπλαρη (Καρδίτσας), Κολωσιόνη (Αιτωλοακαρνανίας) και τέταρτος ορίστηκε ο Αγγελάκης απο τον Σύνδεσμο Μακεδονίας. 

Ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική κάλυψη απο το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου