Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Η συνάντηση Κούγια - Ντόστανιτς και το ευχαριστώ του Σέρβου

Δηλώσεις έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας μιλώντας για την επερχόμενη συνάντηση με τον Ράτκο Ντόστανιτς αλλά βεβαίως αναφέρθηκε και στο θέμα του Βαγγέλη Μόρα.

«Η ΑΕΛ είναι μια σοβαρή ποδοσφαιρική εταιρία όπου αναγκαστήκαμε τα τρία τελευταία χρόνια να έχουμε έξι προπονητές, μπορεί να έχουμε κάνει λάθη αλλά στα θέματα των αποδυτηρίων και για ποια πρόσωπα μπαίνουν σε αυτά είμαι απόλυτος. Προσέλαβα ως προπονητή τον Ράτκο Ντόστανιτς, ο μοναδικός προπονητής που έφυγε από την ΑΕΛ για λόγους ποδοσφαιρικής αξιοπρέπειας και αρχής. Θυμίζω ότι έφυγε τότε που διαφώνησα όταν ήθελε να διώξει τον Ναγιάρ και εγώ διαφώνησα γιατί θα μέναμε με ένα αμυντικό χαφ, τον Μπανούση. Μου είπε δεν δέχομαι και παραιτήθηκε, ποτέ δε μου ζήτησε για βοηθό τον κ.Σκύφτα. Το μοναδικό πρόσωπο που συζητήσαμε για τη θέση αυτή ήταν ο Κώστας Κατσάρας στον οποίο πρότεινα τη θέση αλλά μου απάντησε ότι δεν μπορεί να το πράξει επειδή είναι συνδεδεμένος με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και δεν θεωρεί σωστό να αφήσει την ομάδα του και να πάρει τη θέση του συνεργάτη του Ντόστανιτς παρότι είναι ιδιαίτερη τιμή γι’ αυτόν. Για το ποιος θα πάρει τη θέση του βοηθού θα συναντηθώ με τον κ. Ντόστανιτς σήμερα στη Λάρισα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο κ. Σκύφτας».

Για το αν υπάρχει θέμα επιστροφής του Βαγγέλη Μόρα:
«Πληροφορήθηκα και εγώ σενάρια για πιθανή επιστροφή του. Εγώ αποφάσισα την απομάκρυνσή του, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ποτέ δεν υπάρχει θέμα επιστροφής Μόρα και η θέση μου είναι αμετακίνητη. Εκτιμώ τον Μόρα σαν άνθρωπο, τον πήρα μεταγραφή παρά την αντίθεση του κ. Φυντάνη για να τελειώσει την καριέρα του τιμητικά».

Με αφορμή το διοικητικό συμβούλιο της Super League για τα τηλεοπτικά:
«Υπάρχουν προτάσεις από κανάλια αλλά θέλω συνεργασία με το συνδρομητικό κανάλι που έχει τώρα τα τηλεοπτικά δικαιώματα».

Στην εφημερία "Ελευθερία" μίλησε ο νέος προπονητής της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς.

Δείτε αναλυτικά τι δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «Ελευθερία», επισήμανε τα εξής:
«Πάντα είμαι χαρούμενος όταν επιστρέφω σε αυτή την όμορφη πόλη, όπου έχω ζήσει επιτυχίες και πολύ ευχάριστες στιγμές. Και είμαι ευτυχισμένος γιατί ήρθα να συνεχίσω κάτι που άφησα. Ευχαριστώ τον κ. Κούγια για τη δυνατότητα αυτή που μου έδωσε».

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε στον κόσμο της ομάδας;
«Είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα, όπου όλοι οι φίλαθλοι καθημερινά ενδιαφέρονται για την ομάδα και είναι μόνο ΑΕΛ. Τους θέλουμε κοντά μας και αυτοί είναι η δύναμή μας. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά να τους δώσουμε χαρές».

Έχετε εικόνα για τη φετινή ΑΕΛ;
«Ασφαλώς, είδα τα περισσότερα παιχνίδια της ΑΕΛ και άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Είμαι ενημερωμένος πλήρως, δεν χρειάζεται ούτε μια ημέρα για να μάθω κάτι περισσότερο. Γνωρίζω πολύ καλά πού ήρθα».

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πλατανιά και ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Μπορεί να αλλάξει το κλίμα μετά τις διαδοχικές ήττες από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό;
«Αυτός είναι ο σκοπός μας και πρέπει να βλέπουμε τα παιχνίδια με τη σειρά. Η ΑΕΛ έχει την ποιότητα των παικτών που μπορούν να αντιδράσουν και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πρώτα μας ενδιαφέρει ο αγώνας με τον Πλατανιά (σ.σ. Κυριακή 25/2), που μπορεί να είναι τελευταίος στη βαθμολογία, όμως χρειάζεται εμείς να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε. Μετά θα προετοιμασθούμε για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος, με την ΑΕΚ. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για την ομάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου