Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΑΕΛ - ΑΕΚ (19:30, 1ος ημιτελικός)

Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (1/3) η ΑΕΛ στο AEL FC Arena για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Ράτκο Ντόστανιτς, είναι οι Μπόζοβιτς, Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Γουάλας, Χούμπτσεβ, Φατιόν, Μπάλλας, Δερμιτζάκης, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Μλαντένοβιτς, Αγκάνοβιτς, Μακρής, Λεοζίνιο, Κρίζμαν, Ναζλίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Τάσος Λαγός και Εμάνουελ Περόνε ο τραυματίας Αλεξάνταρ Γκοΐκοβιτς και οι ανέτοιμη Κώστας Θεοδωρόπουλος και Βαγγέλης Μόρας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς, η οποία αποτελείται από τους παρακάτω 20 παίκτες: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Μασούντ, Γιούσης, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Αραούχο, Αντωνίου.

Στην προϊστορία των δύο ομαδων με γηπεδούχο την ΑΕΛ οι "βυσσινί" σε 36 παιχνίδια μετρούν 12 νίκες, οι "κιτρινόμαυροι 17 ενώ 7 έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης απο τον Σύνδεσμο Μακεδονίας. Βοηθοί του οι Δημητριάδης και Μερκενίδης επίσης απο τον Σύνδεσμο Μακεδονίας. Α' επιπρόσθετος ο Μάνταλος απο την Καβάλα και Β' επιπρόσθετος ο Θάνος απο τα Γρεβενά. Τέταρτος ορίστηκε ο Ευθυμιάδης απο την Πιερία.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη απο την Cosmote Sport 1 HD.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου