Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ (17:15, 26η αγωνιστική)

Τον Απόλλωνα Σμύρνης αντιμετωπίζει σήμερα (1/4, 17:15) η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Μοναδικός στόχος η νίκη που θα φέρει την ΑΕΛ πολύ κοντά στην παραμονή και την φετινή χρονιά.

Ο Σωτήρης Αντωνίου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στον πάγκο της ΑΕΛ επέλεξε τους Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Γιοβάνοβιτς , Γκόλιας, Ζίζιτς, Μόρας, Ρέντζας, Χούμπτσεφ, Μασούρας, Λαγός, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Μλαντένοβιτς, Κρίζμαν, Περόνε και Ναζλίδης.

Η αποστολή του Απόλλωνα συμπεριλαμβάνεται απο τους Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Κύργια, Στάθη, Ντεβέσα, Ναδάλες, Κονέ, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Ελμπάζ, Μενδρινό, Ανιέτε, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Χουάρεζ, Κούρο, Τσουκαλά, Ζησόπουλο και Στόουκς. Ο τελευταίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή παρά το γεγονός ότι στην προπόνηση αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης από τον Σύνδεσμο Ημαθίας με βοηθούς του τους Δημητριάδη (Καστοριάς) και Νικολακάκη (Ηρακλείου) ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Τσαμούρης απο τον Σύνδεσμο Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου