Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Ξάνθη - ΑΕΛ (19:00, 29η αγωνιστική)

Στα πηγάδια φιλοξενείται σήμερα η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Σε ένα παιχνίδι δίχως σημασία για την ΑΕΛ οι "βυσσινί" θα παίξουν για το γόητρο.

Ο Σωτήρης Αντωνίου πήρε μαζί του μια αποστολή ανάγκης για το σημερινό παιχνίδι που αποτελείται απο μόλις 16 ποδοσφαιριστές: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Λυκούργος, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Καρατάσιος, Γκόϊκοβιτς, Μπάλλας, Μλαντένοβιτς, Δερμιτζάκης, Λεοζίνιο, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Ναζλίδης και Μακρής.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Μπόζοβιτς, Ξενοδόχοβ, Γουάλας, Ρέντζας, Χούμπτσεφ και Περόνε αλλά και οι τιμωρημένοι, Φατιόν, Μόρας, Ζίζιτς, Μασούρας και Μιλοσάβλιεβιτς.

Από την αλλη, ο Μίλαν Ράσταβατς έχει στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Κασάδο, Συλλά, Φασίδης, Μεχία, Καμαρά, Λουσέρο, Μπρίτο, Τριάδης, Ντε Λούκας, Κάστρο, Τζουρίτσκοβιτς και Γέντρισεκ.

Στην προϊστορία των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Ξάνθη σε εικοσιπέντε αναμετρήσεις οι "κόκκινοι" μετρούν δεκατρείς νίκες, οι "βυσσινί" δύο ενώ δέκα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης απο τον Σύνδεσμο Πειραιά με βοηθούς τους Δημητριάδη (Καστοριάς) και Σάββα (Σερρών) ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ανανίας Φωτιάδης από την Ένωση Σερρών.

Ο αγώνας ορίστηκε στις 19:00 όπως όλοι οι αγώνες της 29ης αγωνιστικής και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την Novasports 24 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου