Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Στην έξοδο και ο Μπόζοβιτς;

Δημοσιεύματα φέρνουν τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Μλάντεν Μπόζοβιτς, να βρίσκεται στην «πόρτα» της εξόδου παρότι ο Μαυροβούνιος έχει συμβόλαιο με τους «βυσσινί» έως το καλοκαίρι του 2019.

Ο 33χρονος Μαυροβούνιος κίπερ προέρχεται από μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά που τον έχει φέρει τέταρτο σε συμμετοχές στα συνολικά παιχνίδια της ομάδας έχοντας 32 και 2910 αγωνιστικά λεπτά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Είναι δεύτερος στην αποκρούσεις στην SuperLeague (92) και 5ος στα μπλοκ της μπάλας (111), έχει δεχθεί 39 τέρματα (τα 4 με πέναλτι) ενώ έχει κρατήσει σε 10 ματς ανέπαφη εστία.

Είναι επίσης ψηλά στη λίστα με τα λάθη όντας 3ος με 39 ενώ είναι ο 5ος τερματοφύλακας της SuperLeague στις επιτυχημένες εξόδους με (89).

Ο Μπόζοβιτς απουσιάζει από τις επιλογές του Αντωνίου (όπως και στο ματς με τον ΠΑΣ) καθότι είναι τραυματίας ενώ θα φανεί άμεσα αν είναι στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από την ομάδα το φετινό καλοκαίρι.

Σε αυτή τη λίστα βρίσκονται οι Ρέντζας, Περόνε και Ναζλίδης, ενώ υπάρχει το ερωτηματικό με την περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα που λήγει το συμβόλαιο του με την ομάδα και θα συζητήσει με την διοίκηση για το μέλλον του.

Πάντως, δύσκολα αναμένεται να συνεχίσει στην ομάδα και ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ που επέστρεψε στην ΑΕΛ την περίοδο του Ιανουαρίου και αναμένεται να αποχωρήσει ξανά.

Παράλληλα, «τρέχει» και το θέμα του Μασούρα με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως η Κοπεγχάγη κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου