Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Και τώρα ο Άρης..

Το «διπλό” στη Ριζούπολη έφερε προσδοκίες και χαμόγελα στις τάξεις της ΑΕΛ που έκανε ένα θετικό βήμα στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι στην Σούπερ Λιγκ ενάντια στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σήμερα, στο Αθλητικό Κέντρο των Δένδρων ξεκινά η προετοιμασία για το επόμενο επίσημο παιχνίδι το οποίο είναι και αυτό εκτός έδρας με τους «βυσσινί” να αντιμετωπίζουν τον Άρη (2/9, 19:15) τον οποίο θα «τεστάρουν” σήμερα στην πρεμιέρα του ενάντια στην Λαμία.

Ο Σωτήρης Αντωνίου που χθες έδωσε ρεπό στο αγωνιστικό τμήμα, επισίτισε την προσοχή των παικτών του και ακολουθώντας την ίδια συνταγή και παρόμοιο πλάνο αναμένεται να διεκδικήσει την νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Άλλωστε, η ΑΕΛ τον Άρη τον γνωρίζει καλά (και αντιστρόφως) έχοντας εμπειρία από την φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων πριν από 20 ημέρες στο «Κλ. Βικελίδης”.

Στα αγωνιστικά, εκτός έχουν τεθεί από την συγκεκριμένη αναμέτρηση οι Βαγγέλης Μόρας, Νίκολα Ζίζιτς και Πασχάλης Κάσσος που θα απουσιάσουν για τουλάχιστον ένα μήνα έκαστος, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του Λαρισαίου τεχνικού για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου