Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

ΑΕΛ Crimson News: ΑΕΛ μπορείς (;)

Μετά και το τέλος του τελευταίου φιλικού της ΑΕΛ στα Τρίκαλα κόντρα στον ΑΟΤ (2-1) οι βυσσινί μπαίνουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος καθώς δίνουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την σεζόν 2018-19 το Σάββατο 25/8 (21:30) απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης στην Ριζούπολη.

Είναι σαφές το γεγονός οτι κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το ποσό καλά θα πάει η ΑΕΛ φέτος καθώς όλα τα φιλικά παιχνίδια είναι "μοιρασμένα". Τι εννοούμε με αυτό; Εννοούμε ότι σε όλα τα παιχνίδια προετοιμασίας η ΑΕΛ δεν έδειξε μια ιδιαίτερη σταθερότητα. Ξεκίνησε άσχημα στα τρία πρώτα φιλικά στο Καρπενήσι (ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό και ΟΦΗ) όπως κακή ήταν και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας και στο φιλικό κόντρα στην Λαμία. Από εκεί και πάρα η ΑΕΛ έκανε γενικότερα καλύτερες εμφανίσεις με Άρη, Παναθηναϊκό και Ξάνθη άσχετα αν δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε Θεσσαλονίκη και Ξάνθη ενώ κόντρα στα Τρίκαλα δοκιμάστηκαν νεαρά παιδιά όποτε η ήττα βαραίνει λιγότερο και για αυτό η εικόνα μέχρι στιγμής είναι διχασμένη.

Αναλυτικά τα φιλικά της ΑΕΛ:
ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
ΑΕΛ - Λεβαδειακός 0-0
ΑΕΛ - ΟΦΗ 0-1
Λαμία - ΑΕΛ 1-0
Άρης - ΑΕΛ 1-1
ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 1-0
Ξάνθη - ΑΕΛ 1-1
Τρίκαλα - ΑΕΛ 2-1

Η νέα χρονιά είναι προ των πυλών και η ΑΕΛ σύμφωνα με προγνωστικές εταιρίες είναι το τριτο φαβορί για υποβιβασμό μετά από τον Απόλλων Σμύρνης και την Λαμία και να σας θυμίσουμε φυσικά το γεγονός οτι φέτος υποβιβάζονται τρείς και όχι δύο.

Τα ερωτήματα όμως είναι δύο. Αν η ΑΕΛ μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αν έχει το ρόστερ για κάτι καλύτερο από τις προηγούμενες δύο χρονιές.

Κάτι χαμηλότερο από την 10η θέση θα αφήσει απογοητευμένη αν όχι όλη την μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών της ΑΕΛ οπότε στόχος είναι σίγουρα κάτι καλύτερο από την αποφυγή υποβιβασμού. Δεν χωράει πλέον η φράση "αποφυγή υποβιβασμού" στο λεξικό της ΑΕΛ μπορεί όμως να το καταφέρει; Θα το δείξει ο χρόνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου