Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός (3η αγωνιστική, 18:15)

Τον Παναθηναϊκό θα αντιμετωπίσει η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA την κυριακή (16/9, 18:15) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΛ για φέτος στο AEL FC ARENA καθώς μετράει ένα φιλικό με αντίπαλο τους "πράσινους" στην βυσσινί έδρα αλλά δύο εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος με Απόλλων Σμύρνης και Άρη.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Γκέκας, Παιτέρης, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Γκοΐκοβιτς, Τριποτσέρης, Μπέρτος, Χούμπτσεφ, Καρανίκας, Φατιόν, Κοέφ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Σαχίτι, Λεοζίνιο, Πίτι, Κούνιτς, Μορσί και Νούσιος.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:
Κότσαρης, Διούδης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Αποστολάκης, Καμπετσής.

Προϊστορία:
Τριάντα μία φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, η ΑΕΛ και ο Παναθηναϊκός, στη Λάρισα. Η προϊστορία ευνοεί τον Παναθηναϊκό στους εκτός έδρας αγώνες με την ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» έχουν 7 νίκες, 9 ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ οι «πράσινοι» μετράνε 15 νίκες.

Οι διαιτητές:
Ο Γιώργος Κομίνης από τον Σύνδεσμο Θεσπρωτίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (16/8, 18:15) στο AEL FC ARENA με βοηθούς του τους Αντώνη Σινιοράκη (Χανίων) και Νικόλαο Πάγκαλο (Λασιθίου) ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αναστάσιος Παπαπέτρου από την ΕΠΣ Αθηνών.

Ο αγώνας έχει οριστεί για τις 18:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου